Print this page
Πρώην παίκτης του Πανιωνίου πιάστηκε με σχεδόν 800 κιλά μαριχουάνας!
Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 08:18

Πρώην παίκτης του Πανιωνίου πιάστηκε με σχεδόν 800 κιλά μαριχουάνας!

{modulepos inside1}
Στη φυλακή οδηγήθηκε ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου, Μαρσέλο Πλετς ο οποίος συνελήφθη στην πατρίδα του, την Βραζιλία, με 793 κιλά και 300 γραμμάρια μαριχουάνας.
 
Όπως αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα «Express», η στρατονομία σταμάτησε στο Τολέδο του Παναμά ένα φορτηγό ιδιοκτησίας του Πλετς, το οποίο είχε κρυμμένη στην οροφή του την -παραπάνω- ποσότητα μαριχουάνας! Ο Πλετς όπως και δύο άτομα που βρίσκονταν μαζί του, ένας 33χρονος και ένας 39χρονος, οδηγήθηκαν στις φυλακές του Κασκαβέλ, ενώ η ποινή φυλάκισής του αναμένεται να είναι από 5 έως 15 χρόνια! 
 
O Πλετς αγωνίστηκε στον Πανιώνιο για δύο σεζόν, μετρώντας 52 εμφανίσεις ενώ σκόραρε και 6 τέρματα. Παράλληλα, έχει φορέσει τη φανέλα των Γκλάντμπαχ, Καϊσερσλάουτερν, Βοϊβοντίνα και Ομόνοιας. Το καλοκαίρι του 2011 «κρέμασε τα παπούτσια του» στην ιδιαίτερη πατρίδα του με την Kασκαβέλ Ρεκρεατίβο.
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.