Print this page
Prive club τα Πηγάδια!
Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017 11:33

Prive club τα Πηγάδια!

{modulepos inside1}
Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες απ’ το καυστικό σχόλιο του Χρήστου Πανόπουλου με αφορμή την μικρή προσέλευση του κόσμου της Ξάνθης στο παιχνίδι πρωταθλήματος με στον Ηρακλή στα Πηγάδια. Κι όλα αυτά, την στιγμή που η ομάδα της Θράκης πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και «φλερτάρει» με μεγάλες αξιώσεις με την είσοδο στην πεντάδα, την συμμετοχή στα πλέι οφ και την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
 
Τι έλεγε σε εκείνη την ανακοίνωσή του ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης; Ιδού: «Η Ξάνθη στις 18 Ιανουαρίου και στην αρχή του δεύτερου γύρου είναι 2η στην βαθμολογία. 515 ήταν τα άτομα που παρακολούθησαν την ομάδα μας. Μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και παιδιά, παιδάκια από τις Ακαδημίες μας. Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω αυτά τα 515 άτομα που τόσο ζεστά συμπαραστάθηκαν στην ομάδα. Τελικά η Ξάνθη, η ομάδα της πόλης μας, οι ποδοσφαιριστές μας, οι προπονητές μας κι εγώ προσωπικά, παίρνουμε αυτό το οποίο μας αξίζει, 515 άτομα. Είναι σίγουρο ότι στη ζωή, όλα τα πράγματα αυτοπροσδιορίζονται. Έτσι και για την ομάδα μας και για όλους εμάς κι εμένα προσωπικά, που τόσα κακά έχουμε κάνει σ’ αυτή την πόλη, τα πράγματα έχουν ΗΔΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ».
 
Αυτά έλεγε τότε ο Πανόπουλος και κατά όπως φαίνεται… στράβωσε άσχημα με την συμπεριφορά του κόσμου. Τόσο άσχημα μάλιστα που ανακοινώνοντας τις τιμές των εισιτηρίων ενόψει του πρώτου προημιτελικού (9/2) με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, έβαλε - σε πρώτο χρόνο - απαγορευτικό για την είσοδο μη κατόχων καρτών διαρκείας στο γήπεδο! Απίστευτο; Κι όμως! Δικαίωμα εισόδου αρχικά θα’ χαν μονάχα οι κάτοχοι καρτών διαρκείας (πληρώνοντας εισιτήριο 12 ευρώ) και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για τους οποίους θα κρατηθούν συγκεκριμένες θύρες. Παρεμπιπτόντως, στα ματς πρωταθλήματος οι φίλοι της Ξάνθης που δεν έχουν κάρτες διαρκείας και θέλουν να παρακολουθήσουν κάποιο παιχνίδι έχουν την δυνατότητα να το κάνουν αγοράζοντας εισιτήριο των 15 ευρών. Η συγκεκριμένη απόφαση του Πανόπουλου σήκωσε μπόλικη…σκόνη στην πόλη και σχολιάστηκε αρνητικά απ’ την τοπική κοινωνία (σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, social media και forum) ως μια συμπεριφορά τιμωρίας από τον ιδιοκτήτη προ τον κόσμο.
 
Και αν μη τι άλλο, αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο το γεγονός πως καμία απ’ τις δύο πλευρές (Πανόπουλος – κόσμος Ξάνθης) δεν κατάφερε να πιάσει η μία το feeling της άλλης. Και κάπως έτσι, τα Πηγάδια μετατρέπονται σε ένα prive club για λίγους και διαλεγμένους. Μετά την γενική κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας σχετικά με την απόφαση του μεγαλομέτοχου της θρακιώτικης ΠΑΕ να απαγορεύσει ουσιαστικά την είσοδο στους φίλους της Ξάνθης που δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, η ομάδα άλλαξε στάση. Μέσω νέας ανακοίνωσης έκανε γνωστό πως θα εκδοθούν και μεμονωμένα εισιτήρια εν όψει του προημιτελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που θα κοστίζουν 25 ευρώ έκαστος! Πανόπουλος...speaking!
 
Πηγή: Marca-SL
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.