Print this page
Ομάδα πήρε πρόκριση από κλήρωση στο Λόττο!
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 00:42

Ομάδα πήρε πρόκριση από κλήρωση στο Λόττο!

{modulepos inside1}

Έναν απίστευτο τρόπο βρήκαν στο περιφερειακό πρωτάθλημα στην Αργεντινή για να δώσουν σε ομάδα το εισιτήριο για τα προημιτελικά τοπικής διοργάνωσης. Η πρόκριση δεν προήλθε ούτε από παράταση, ούτε από χρυσό γκολ, ούτε από πέναλτι, ούτε καν από στρίψιμο του… νομίσματος, αλλά από τους αριθμούς που προέκυψαν από την κλήρωση του Λόττο!

Η ιστορία ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο με τις Σαν Χόρχε και Σάουσε να μονομαχούν για μια θέση στην οχτάδα των πλέι οφ στο περιφερειακό πρωτάθλημα του Έντρε Ρίος. Έχοντας λοιπόν χάσει το πρώτο παιχνίδι με 2-1, η Σάν Χόρχε βρισκόταν στη ρεβάνς μπροστά στο σκορ με 1-0, όταν ένας οπαδός των αντιπάλων επιτέθηκε στον διαιτητή Χοσέ Βέντος. Συνέπεια αυτού ήταν η διακοπή της αναμέτρησης με το 1-0 να λογίζεται ως τελικό αποτέλεσμα και ως εκ τούτου το συνολικό 2-2 να μην δίνει την πρόκριση σε κανέναν.

Η πρόταση για διεξαγωγή ημίωρης παράτασης ή τρίτου αγώνα έπεσε στο κενό και έτσι οι διοργανωτές βρήκαν έναν άλλον τρόπο για να αναδείξουν νικητή στο ζευγάρι. Εάν λοιπόν στην κλήρωση λόττο του περασμένου Σαββάτου, ο πρώτος αριθμός ήταν μονός, τότε την πρόκριση θα την έπαιρνε η Σαν Χόρχε ενώ εάν ήταν ζυγός, τότε την πρόκριση θα την έπαιρνε η Σάουσε. Η κληρωτίδα ανέδειξε ως πρώτο νούμερο τον αριθμό «1» και έτσι η Σαν Χόρχε ήταν η ομάδα που πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.