Print this page
Το όνειρο του Ρανιέρι... πέθανε
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 23:17

Το όνειρο του Ρανιέρι... πέθανε

{modulepos inside1}
Έζησε τα πάντα μέσα σε ενάμιση χρόνο. Το απόλυτο ποδοσφαιρικό έπος με την κατάκτηση της περσινής Πρέμιερ Λιγκ με την Λέστερ, μέχρι το φετινό πατατράκ και την τραγική πορεία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου που οδήγησε στην απόλυσή του. Πώς να τα χωρέσει όλα αυτά σε λίγες γραμμές ο Κλαούντιο Ρανιέρι; Ο Ιταλός το προσπάθησε και κατάφερε να συγκινήσει με την αποχαιρετιστήρια επιστολή του.
 
Αναλυτικά η επιστολή Ρανιέρι:
 
«Χθες το όνειρό μου πέθανε. Μετά την περσινή ευφορία και την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, το μόνο που ονειρευόμουν ήταν να μείνω για πάντα στη Λέστερ. Την ομάδα που αγαπώ. Δυστυχώς δεν ήταν γραφτό να γίνει κάτι τέτοιο…
 
Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου και την οικογένειά μου που δεν έπαψαν ποτέ να με υποστηρίζουν κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη Λέστερ.
 
Κυρίως πρέπει να ευχαριστήσω την Λέστερ σαν κλαμπ. Η περιπέτεια ήταν απίστευτη και θα την κουβαλάω για πάντα μέσα μου. Ευχαριστώ στους δημοσιογράφους και τα μίντια που μας ακολουθούσαν συνέχεια κι έζησαν από κοντά την πιο σπουδαία ιστορία στο ποδόσφαιρο.
 
Ευχαριστώ, φυσικά, όλους τους ανθρώπους στη Λέστερ. Παίκτες, σταφ, υπαλλήλους, όλους όσους ήταν εκεί και συμμετείχαν στο κατόρθωμά μας.
 
Μα, πάνω από όλα στους οπαδούς μας. Με βάλατε στην καρδιά σας από την πρώτη μέρα και με αγαπήσατε. Σας αγαπώ κι εγώ! Κανείς δεν μπορεί να πάρει πίσω αυτά που καταφέραμε μαζί και ελπίζω πως όταν θα το σκέφτεστε, θα χαμογελάτε κάθε φορά, όπως θα κάνω κι εγώ. Ήταν μία φοβερή περίοδος χαράς που δεν θα ξεχάσω ποτέ.
 
Ήταν τιμή και χαρά μου που υπήρξα πρωταθλητής μαζί με όλους εσάς».
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.