Print this page
Μανωλάς: «Το μέλλον μου είναι στα χέρια της Ρόμα»
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 19:43

Μανωλάς: «Το μέλλον μου είναι στα χέρια της Ρόμα»

{modulepos inside1}

Ανανέωση ή όχι του Σπαλέτι, παραμονή των Ναϊνγκολάν και Μανωλά, είναι μερικά από τα θέματα της γεμάτης ατζέντας του προέδρου της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα. Και αν για τον πρώτο, πολλά θα κριθούν από το φινάλε της σεζόν, για τους άλλους δύο υπάρχει και συμβόλαιο και ενδιαφέρον. Για τον πρώτο το μεγαλύτερο πρέσινγκ έρχεται από το Λονδίνο και την Τσέλσι, αν και ο Βέλγος μέσος το απέρριψε λόγω καιρού. «Στον Ναϊνγκολάν δεν αρέσει η βροχή, αλλά είναι ανάμεσα στους καλύτερους μέσους του κόσμου και πρέπει να το αποδεχτεί και αυτό αν θέλει να παίξει στις καλύτερες ομάδες. Μπορεί να το κάνει γιατί είναι ένα φαινόμενο. Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είμαστε στο επίπεδο των Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Ρεάλ», σχολίασε ο διεθνής στόπερ της Ελλάδας στο Mediaset Premium.

Όσο για τον ίδιο; Ίντερ, Τσέλσι, Άρσεναλ, Παρί, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προσφάτως η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τη Daily Star. «Το μέλλον μου είναι στα χέρια της Ρόμα. Αν θέλουν να με κρατήσουν, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Αν θελήσουν να με πουλήσουν, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Είναι δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα, γιατί η Γιουβέντους είναι πολύ δυνατή και όπως έχουμε δει δεν χάνει βαθμούς. Ο στόχος μας είναι να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε ένα σημαντικό ημιτελικό με τη Λάτσιο. Μπορούμε να γυρίσουμε το 2-0 σε βάρος μας, αφού είμαστε η δυνατότερη ομάδα και απλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.