Print this page
Ρεκόρ γεννήσεων στην Ισλανδία εννιά μήνες μετά το έπος της Γαλλίας!
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 21:03

Ρεκόρ γεννήσεων στην Ισλανδία εννιά μήνες μετά το έπος της Γαλλίας!

{modulepos inside1}

Η απόλυτα επιτυχημένη πορεία της εθνικής Ισλανδίας στο Euro του περασμένου καλοκαιριού ανύψωσε... κατακόρυφα το ηθικό των Ισλανδών, οι οποίοι όπως φαίνεται έβαζαν… γκολ στο κρεβάτι, όσο οι ποδοσφαιριστές του Λαρς Λάκγερμπακ σκόραραν στα γήπεδα της Γαλλίας!

Εννιά μήνες λοιπόν μετά την σπουδαία νίκη της Ισλανδίας επί της Αγγλίας, στις 27 Ιουνίου το 2016, στους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καταγράφηκε στη χώρα ρεκόρ γεννήσεων!  «Ρεκόρ στον αριθμό επισκληριδίων στο μαιευτήριο αυτό το Σαββατοκύριακο, εννέα μήνες μετά από τη νίκη 2-1 επί της Αγγλίας» έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο Άσγκεϊρ Πέτουρ, αναισθησιολόγος του νοσοκομείου Λάντσπιταλι της Ισλανδίας ενώ το περιοδικό «Visir» επιβεβαιώνει σε ρεπορτάζ του ότι στις 25 και 26 Μαρτίου, τα νοσοκομεία της χώρας χορήγησαν περισσότερες ενέσεις από ποτέ στις ετοιμόγεννες γυναίκες, ο αριθμός των οποίων ήταν αυξημένος σε σχέση με τα στάνταρ της χώρας.

{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.