Print this page
Η Σάλκε λανσάρει την πρώτη «έξυπνη» οπαδική φανέλα!
Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 21:35

Η Σάλκε λανσάρει την πρώτη «έξυπνη» οπαδική φανέλα!

{modulepos inside1}
Για τους οπαδούς της Σάλκε και την Veltins-Arena, το μέλλον είναι εδώ! Η γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα παρουσίασε την πρώτη φανέλα με ενσωματωμένο τσιπ πληρωμών και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιρικός σύλλογος που εισάγει (μαζικά) στο γήπεδο τού «έξυπνα ρούχα».
 
Η φανέλα, η οποία θα μπορεί να φορεθεί από τους οπαδούς της ομάδας την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, είναι προϊόν μίας νέας συμφωνίας/χορηγίας του συλλόγου με το ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ AllyouneedFresh και θα επιτρέπει στους κατόχους της να πληρώνουν ηλεκτρονικά για την αγορά αντικειμένων εντός του γηπέδου, παρέχοντας μάλιστα και ειδικές εκπτώσεις.
 
Οι παίκτες της ομάδας δεν θα φορέσουν «έξυπνες» φανέλες, καθώς σύμφωνα με την επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας του συλλόγου, Anja Kleine-Wilde, επισκέπτονται «σπάνια» τα περίπτερα, προκειμένου να πιούν μία μπύρα ή να γευτούν ένα «κάρι βουρστ» κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.
 
Η κίνηση της Σάλκε αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα για τις πρακτικές εφαρμογές των «έξυπνων ρούχων» οι οποίες βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Η Samsung έχει ήδη λανσάρει ένα NFC κουστούμι στη Ν.Κορέα και το Project Jacquard της Google μας προετοιμάζει για ακόμα περισσότερες και ευκολότερες «έξυπνες» πληρωμές... και όχι μόνο!
 
Πηγή: blog.plaisio.gr
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.