Print this page
Ο Μέσι αγόρασε νησί στο Ιόνιο;
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 22:57

Ο Μέσι αγόρασε νησί στο Ιόνιο;

{modulepos inside1}

Νησί στο Ιόνιο πέλαγος φέρεται να αγόρασε ο σουπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι. Όπως ανακοίνωσε το μεσιτικό γραφείο του Αλεσάντρο Πρότο, «Proto Group Ltd», ο Αργεντινός αγόρασε τη νησίδα Σοφία το οποίο το οποίο βρίσκεται στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Εχινάδων, ανατολικά της Ιθάκης.

H ενημέρωση της «Proto Group Ltd» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο παίκτης Λέο Μέσι αγόρασε ένα νησί στην Ελλάδα, πιο συγκεκριμένα, το νησί Νήσος Σοφία. Ο Λέο Μέσι είναι ήδη πελάτης μας, έχοντας αγοράσει μέσω ημών ένα υπέροχο ρετιρέ στο Παρίσι».

Για την απόκτηση της νησίδας έκτασης 1 Km², η οποία έχει εγγυημένη άδεια δόμησης για έξι βίλες, είχαν ενδιαφερθεί το 2015 ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί.

Πάντως αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι το συγκεκριμένο μεσιτικό γραφείο είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για… ψευδείς ειδήσεις. Φέρεται να προσπαθεί να διαφημιστεί λέγοντας πως έχει πελάτες διάσημα πρόσωπα, κάτι όμως που δεν ισχύει.

{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.