Print this page
Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον… πιανίστα Αλέξις Σάντσες (video)
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 23:24

Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον… πιανίστα Αλέξις Σάντσες (video)

{modulepos inside1}

Μ’ ένα εξαιρετικό video η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες, ο οποίος υπέγραψε με τους «κόκκινους διαβόλους» συμβόλαιο συνεργασίας 4,5 ετών με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν το εξωπραγματικό ποσό των 31.000.000 ευρώ και το πριμ υπογραφής να φτάνει τα 23.000.000 ευρώ! Στο video ο Χιλιανός αναλαμβάνει ρόλο... πιανίστα και παίζει τον ύμνο της Γιουνάιτεντ, την ίδια στιγμή που εμφανίζεται να εισέρχεται στο «Old Trafford» φορώντας την φανέλα της νέας του ομάδας.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη. Έχω περάσει 3.5 υπέροχα χρόνια στην Άρσεναλ και φέρνω μαζί μου πολύ θετικές αναμνήσεις από αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο και τους οπαδούς του. Δεν μπορούσα να αρνηθώ να παίξω σε αυτό το γήπεδο και να δουλέψω με τον Ζοζέ Μουρίνιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χιλιανός.

Το αντίθετα δρομολόγιο, δηλαδή απ' τη Γιουνάιτεντ στην Άρσεναλ, έκανε ο Χενρίχ Μχιταριάν, ο οποίος πείστηκε τελικά να αποδεχθεί την πρόταση των «κανονιέρηδων».

{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.