Print this page
Μπεργκ: «Οι φιλοδοξίες μας βρίσκονται στον ουρανό»
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 13:12

Μπεργκ: «Οι φιλοδοξίες μας βρίσκονται στον ουρανό»

{modulepos inside1}

Το απόγευμα της Τετάρτης ρίχνεται στη μάχη του... εντός έδρας Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων η Αλ Αΐν του... Μάρκους Μπεργκ και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού δηλώνει υπέροχα που θα συμμετάσχει σε αυτό το τουρνουά. «Αυτή η διοργάνωση δεν είναι συνηθισμένη γιατί περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Αυτό από μόνο του σίγουρα θα έχει θετική επίδραση στις εμπειρίες μας», δήλωσε ο 32χρονος Σουηδός επιθετικός. Σε ερώτηση για τις φιλοδοξίες τους στο τουρνουά που διεξάγεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, απάντησε: «Οι φιλοδοξίες μας δεν θα κατέβουν ποτέ κάτω από τον ουρανό και ξέρουμε ότι όλα τα ματς θα είναι δύσκολα. Ωστόσο η Αλ Αΐν είναι έτοιμη να δείξει την καλύτερη εμφάνισή της και να αποδείξει ότι είμαστε ικανοί να πετύχουμε τους στόχους μας και τις φιλοδοξίες των οπαδών μας και όλων των φιλάθλων του ποδοσφαίρου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα».

Για τους προσωπικούς στόχους είπε: «Σε προσωπικό επίπεδο ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό κόντρα στις καλύτερες ομάδες και μαζί με τους συμπαίκτες μου να μετατρέψω όλες τις ευκαιρίες σε γκολ. Συνάντησα αρκετούς οπαδούς εντός και εκτός της πόλης μας και τους είπα ότι το να παλέψεις για να κατακτήσεις έναν τίτλο είναι νόμιμο δικαίωμα κάθε ομάδας. Όμως στο τέλος της ημέρας, η σκληρή δουλειά σε αποζημιώνει». Και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Οι φίλαθλοι δεν χρειάζονται πρόσκληση για να παρακολουθήσουν τα ματς και να υποστηρίξουν την ομάδα τους, αλλά όπως είπα και νωρίτερα, συνάντησα αρκετούς οπαδούς και πιστεύω ότι αυτοί και οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν μαζικά τα ματς και θα υποστηρίξουν τον σύλλογο σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση».

{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.