Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 19:32

Με T-shirt o Ομπαμεγιάνγκ στην βράβευση για τον κορυφαίο Αφρικανό

{modulepos inside1}
Είθισται στις διάφορες εκδηλώσεις όπου βραβεύονται οι ποδοσφαιριστές, να υπάρχει ένα σχετικό dress-code, όμως ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στη βράβευση για τον κορυφαίο Αφρικανό ποδοσφαιριστή για το 2016 έσπασε το «πρωτόκολλο». Και αυτό γιατί εμφανίστηκε με απόλυτα αθλητική περιβολή, φορώντας T-shirt με το σήμα της Ferrari και καπέλο του μπέιζμπολ, την ίδια ώρα που ο νικητής Ριγιάντ Μαχρέζ αλλά και ο Σαντιό Μανέ «έλαμπαν» με τα πανάκριβα κοστούμια τους.
 
Μην νομίζετε πάντως ότι η επιλογή του Ομπαμεγιάνγκ έγινε λόγω στιλ αλλά υπαγορεύτηκε από την ανάγκη της στιγμής, καθώς ο άσος της Ντόρτμουντ έχασε τη βαλίτσα με τα πράγματά του... «Εκείνη η στιγμή που μόλις φτάνεις στην τελετή για τη βράβευση του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς και έχουν χάσει τις βαλίτσες σου!! Οπότε έτσι θα ντυθούμε απόψε, ευχαριστούμε Lufthansa», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Ομπαμεγιάνγκ.

 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.