Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 14:15

Με όποιον... δάσκαλο καθίσεις, Χατσερίντι, τέτοια... γράμματα θα μάθεις

{modulepos inside1}

Μπορεί με τον ΠΑΟΚ να έκανε μόλις τρεις συμμετοχές στην πρωταθληματική σεζόν 2018-19, αλλά σίγουρα ως μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου θα... ποτίστηκε και αυτός με τα συναισθήματα της πικρίας και της αδικίας για την «κλοπή», όπως ισχυρίζονται, του πρωταθλήματος του 2017-18 από την ΑΕΚ.

Ε, αυτά τα συναισθήματα φέρεται να... ξεδίπλωσε ο Γεβγένι Χατσερίντι στην αναμέτρηση της Ντιναμό Μπρεστ με τη Βίτεμπσκ το περασμένο Σάββατο. Ο ομογενής αμυντικός αποβλήθηκε στο 85' λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα για εκτός φάσης χτύπημα στον Ντιέγκο Καριόκα. Πέναλτι και (νίκη με) 1-0 για τους γηπεδούχους. Όμως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, που επικαλούνται μαρτυρίες όσων βρίσκονταν μπροστά στο επεισόδιο, ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ προσπάθησε να χτυπήσει τον διαιτητή της αναμέτρησης μετά τη λήξη του αγώνα! Περιμένοντας τον Σεργκέι Κριστόφ και τους βοηθούς του φορώντας μόνο μια πετσέτα, μόλις τους είδε να εισέρχονται στη φυσούνα κινήθηκε προς το μέρος τους. «Τι κάνεις;», ήταν μία από τις φράσεις που φέρεται να είπε ο Χατσερίντι μόλις αντίκρισε τον διαιτητή. Τον εκνευρισμένο παίκτη συγκράτησαν λίγα μέτρα προτού φτάσει στους διαιτητές αρχικά ο αντίπαλος Όλεγκ Καραμούσκα και εν συνεχεία ο προπονητής τερματοφυλάκων της Μπρεστ, Βασίλι Χομουτόφσκι, ο οποίος τον έστειλε άρον άρον στα αποδυτήρια της ομάδας.

 

«Υπόσχομαι να είμαι πιο συνετός και να αποφεύγω τέτοια λάθη»

Όπως ήταν αναμενόμενο η έκταση που δόθηκε από τον Τύπο για το επεισόδιο (αναφέρεται ότι και το μέλος του προπονητικού τιμ, Σεργκέι Λαπίτσκι, προσέβαλε τους διαιτητές με άσεμνη γλώσσα και τους απείλησε με σωματική βλάβη) ανάγκασε τον Χατσερίντι να ζητήσει συγγνώμη, αλλά και να διαψεύσει τα γεγονότα.

«Για να λέω την αλήθεια, είμαι έκπληκτος που είδα στο Φύλλο Αγώνα ότι προσπάθησα να χτυπήσω τον διαιτητή μετά το ματς στα αποδυτήρια. Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Η διαιτησία του αγώνα ήταν λίγο ασυνήθιστη, για να είμαι ειλικρινής. Φυσιολογικά, αυτό προκάλεσε ορισμένα συναισθήματα δικά μου όσο και των συμπαικτών μου. Έκανα ένα λάθος και χτύπησα τον αντίπαλο εκτός φάσης. Δεν θυμάμαι καλά τη στιγμή, με είχαν κυριεύσει τα συναισθήματα. Οφείλω να απολογηθώ στον αντίπαλο για την αντιαθλητική συμπεριφορά μου αλλά και στον διαιτητή. Ποτέ δεν σκόπευα να ασκήσω φυσική βία εναντίον του. Απλά του εξέφρασα την άποψή μου για το έργο του στη διάρκεια του ματς. Όταν στη ζωή αντιμετωπίζω αδικία, μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου. Ωστόσο, στο γήπεδο ορισμένες φορές, κυριαρχούμαι από τα συναισθήματα. Αποδέχομαι το πρόβλημα και θα συνεχίσω να δουλεύω. Υπόσχομαι ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά σε ένα νέο πρωτάθλημα για μένα, όπως είναι αυτό της Λευκορωσίας», ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του στο σάιτ της Μπρεστ ο 33χρονος ποδοσφαιριστής.

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.