Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 13:51

«Αλλαξοπίστησε» για τον ΠΑΟΚ ο παπα-Ανδρέας!

{modulepos inside1}

Οι καλές σχέσεις των ανθρώπων του Π.Α.Ο.Κ με τα Ανώγεια είναι γνωστές πλέον παντού και επίκεντρο της απαρχής αυτής της συμπάθειας είναι ο πατέρας Ανδρέας Κεφαλογιάννης, όταν ως πρόεδρος του Αετού Ανωγείων ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια το μνημόσυνο προς τους αδικοχαμένους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στα Τέμπη το 1999. Πλέον οι δεσμοί αυτοί είναι άρρηκτα δεμένοι και σε κάθε ευκαιρία η μια ή η άλλη πλευρά δείχνει με πράξεις, αυτή την καλή σχέση που υπάρχει. Κάτι τέτοιο συνέβη και τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στα Ανώγεια. Διαβάστε τι…

Ο ποδοσφαιρικός Π.Α.Ο.Κ θα αντιμετωπίσει στο Ηράκλειο τον ταλαιπωρημένο από πολλά προβλήματα, αλλά και φίλο του Ο.Φ.Η και τρεις άνθρωποι που ακολουθούν παντού τον Δικέφαλο του Βορρά βρήκαν την ευκαιρία να έρθουν παραμονές του αγώνα στα Ανώγεια και να συναντηθούν με τον καλό τους φίλο π. Ανδρέα.

Συγκεκριμένα ήρθαν δυο δημοσιογράφοι ο Ντίνος Καραμητρούσης και ο Γιώργος Κουβεντίδης και το πρώην μέλος της Διοίκησης και πιστός οπαδός της ομάδας Στέφανος Σαρατσής.

Ο π. Ανδρέας τους υποδέχτηκε και τους ξενάγησε πρώτα στο ίντερνετ καφέ της ενορίας όπου μεταξύ άλλων υπάρχει και η φωτογραφία του μεγάλου απόντα Παναγιώτη Ποικιλίδη, στην οποία κρατάει την φανέλα του Αετού στην επίσκεψη του πριν δυο χρόνια για το μνημόσυνο των Τεμπών. Ο Παναγιώτης ένας άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης άφησε μόνο φίλους στα Ανώγεια, που συγκλονίστηκαν στο θλιβερό άκουσμα του θανάτου του.

Στη συνέχεια η παρέα μεταφέρθηκε στην παραδοσιακή ταβέρνα «Αετός» όπου ο π. Ανδρέας είχε ετοιμάσει πλούσιο Ανωγειανό τραπέζι στους εκλεκτούς προσκεκλημένους, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για ιστορίες των Ανωγείων, την παράδοση και τον πολιτισμό τους.

Μάλιστα όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Είναι τιμή μας να ερχόμαστε σε αυτόν τον τόπο που πρόσφατα στις εκλογές δεν έδωσε καμία ψήφο στην Χρυσή Αυγή. Έναν τόπο που τιμά την ιστορία και την παράδοσή του» κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμητρούσης. Στη διάρκεια του τραπεζιού έδωσαν δώρο και στον π. Ανδρέα μια φανέλα του πρώτου σκόρερ της ομάδας Στέφανου «Κλάους» Αθανασιάδη.

Αργά το βράδυ οι άνθρωποι του Π.Α.Ο.Κ αποχώρησαν από τα Ανώγεια με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Αποχαιρετώντας τους ο π. Ανδρέας τους είπε το εξής που προκάλεσε αίσθηση..

«Αν και είμαι ‘κόκκινων’ φρονημάτων και φίλος του Ολυμπιακού σας εύχομαι ολόψυχα την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος το οποίο αξίζετε με βάση την απόδοσή σας. Πραγματικά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο αν συμβεί θα σημάνει την απαρχή της διάλυσης όλου αυτού του σαθρού οικοδομήματος της σημερινής Super League που προκαλεί αηδία σε κάθε υγιή φίλαθλο. Πραγματικά σας εύχομαι κάθε επιτυχία και είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο χωριό μας…»

Πηγή: anogi.gr

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.