Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 14:35

Ο… οπαδός Γιάνης Βαρουφάκης

{modulepos inside1}
Η εικόνα του Γιάνη Βαρουφάκη με το μπλε ηλεκτρίκ πουκάμισο έξω από το παντελόνι, το δερμάτινο παλτό και το χέρι στην τσέπη, μπορεί να προκάλεσε σοκ στους Ευρωπαίους ομολόγους του, προσελκύοντας παράλληλα το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων Μέσων ενημέρωσης του κόσμου, ωστόσο όσοι τον ξέρουν καλύτερα δεν εκπλάγηκαν.
 
Απόδειξη του αντισυμβατικού χαρακτήρα του είναι άλλωστε ένα βίντεο του 2012 στο οποίο εμφανίζεται μαζί με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη να διαφημίζει την ιστοσελίδα «protagon.gr», του πολιτικού του αντιπάλου σήμερα, Σταύρου Θεοδωράκη, στην οποία μέχρι πρότινος αρθρογραφούσε.
 
Στο βίντεο διάρκειας 14 δευτερολέπτων, ο νέος υπουργός Οικονομικών, υποδυόμενος τον οπαδό, φοράει ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, έχει περασμένο στο λαιμό του ένα κασκόλ της Μίλαν, κρατάει στο αριστερό του χέρι μία μπύρα και φωνάζει: «Δεν έχουμε μυαλό, δεν έχουμε Θεό, μάγκα σκίστους το καλσόν, χώστα τους στο protagon»!
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.