Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 23:52

Πιο... «μούφα» πέναλτι δεν γίνεται! (video)

{modulepos inside1}
Στο παιχνίδι ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Αχαϊκή, για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ο διαιτητής, Κωνσταντίνος Κουντουριώτης έδωσε ένα από τα πιο… «μούφα» πέναλτι που έχετε δει ποτέ. Σε μια επίθεση των γηπεδούχων στο 83’, ο ποδοσφαιριστής της «μαύρης θύελλας» Χαρίτος στην προσπάθειά του να βγάλει σέντρα γλίστρησε, με τον αντίπαλο αμυντικό να τον παρακολουθεί από απόσταση. Κι όμως, ο διαιτητής που ήταν κοντά στην φάση, αποφάσισε να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών, δίνοντας την ευκαιρία στην Καλαμάτα να μειώσει απλά το σκορ σε 2-1.
 
Η διαιτητική αυτή απόφαση όπως ήταν λογικό έκανε το γύρο του κόσμου με την Ιταλική Stampa να σχολιάζει: «πως η βουτιά γίνεται πέναλτι;» και την Αγγλική Metro να αναρωτιέται: «εάν είναι το χειρότερο πέναλτι στην ιστορία με διαιτητή να υποδεικνύει ένα τρελό πέναλτι». Στην Ισπανία και τη Marca, το βίντεο τιτλοφορείται ως εξής: «Ένα πέναλτι σουρεαλιστικό που κανείς άλλος διαιτητής δεν θα υποδείκνυε», ενώ στην Αργεντινή, η TN, γράφει χαρακτηριστικά: «Δεν έχετε δει ξανά κάποιο ίδιο πέναλτι. Η πιο μεγάλη ανακάλυψη διαιτητή».
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.