Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 21:09

80 βουρδουλιές σε όποιον θα έβλεπε το Clasico

{modulepos inside1}
Το στρατιωτικό καθεστώς των τζιχαντιστών σε Συρία και Βόρειο Ιράκ είχε απειλήσει με 80 βουρδουλιές όποιον πιανόταν να παρακολουθεί το πρόσφατο Clasico, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης καθώς θεωρεί ότι είναι «προϊόν της παρηκμασμένης Δύσης».
 
Πηγή μέσα από το Δημοκρατικό Κόμμα των Κουρδιστών, μιλώντας στην εφημερίδα SUN, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η προειδοποίηση ανέφερε πως αν πιανόταν κάποιος να παρακολουθεί το παιχνίδι σε μπαρ είτε μέσω διαδικτύου, θα τιμωρούνταν με 80 μαστιγώματα. Το ισλαμικό κράτος απαγορεύει την παρακολούθηση και την συμμετοχή σε οποιοδήποτε άθλημα, ειδικότερα το ποδόσφαιρο, καθώς θεωρείται πως είναι προϊόν της παρηκμασμένης Δύσης».
 
Σημειώνεται πως τον περασμένο Ιανουάριο, 13 νεαρά αγόρια είχαν εκτελεστεί από τζιχαντιστές, σύμφωνα με ένα αντι-τζιχαντιστικό γκρουπ, επειδή είχαν παρακολουθήσει, χωρίς να επιτρέπεται, το Ιράκ-Ιορδανία για το Κύπελλο Ασίας.
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.