Σάββατο, 02 Μαϊος 2015 22:00

Πέθανε η γυναίκα του Ρίο Φέρντιναντ

{modulepos inside1}
Πένθος για τον Ρίο Φέρντιναντ και την οικογένειά του, καθώς το βράδυ της Παρασκευής (1/5) έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη σύζυγός του, Ρεμπέκα Έλισον μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Φέρντιναντ μέσω επίσημης ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της ΚΠΡ στην οποία και αγωνίζεται.
 
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το άλλο μου μισό έφυγε το βράδυ. Ήταν μία φανταστική, στοργική μητέρα για τα τρία όμορφα παιδιά μας. Θα μας λείψει ως σύζυγος, αδελφή, θεία, κόρη και εγγονή. Θα ζούμε με τη μνήμη της για οδηγό και έμπνευση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους μας που ήταν κοντά μας σε αυτή τις κρίσιμες ημέρες, εβδομάδες και μήνες. Θα ήθελα, επίσης, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την αφοσίωση και τις υπηρεσίες του στο ιατρικό προσωπικό παράτεινε τη σύντομη ζωή της Ρεμπέκα. Η θλίψη μας, σας οικογένεια, είναι μεγάλη. Θα εκτιμούσαμε να μας επιτραπεί να θρηνήσουμε μόνοι μας». 
 
Λίγο μετά την ανακοίνωση του χαμού της αγαπημένης του Ρίο Φέρντιναντ εξέφρασαν τη βαθύτατη λύπη τους μέσω μηνύματός τους στο Twitter τόσο η νυν ομάδα του ΚΠΡ όσο και η πρώην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παράλληλα, η ομάδα του Ανατολικού Λονδίνου αλλά και η Λίβερπουλ, αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια στην μεταξύ τους αναμέτρηση το απόγευμα του Σαββάτου (2/5), ως ένδειξη πένθους.
 

 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.