Πέμπτη, 07 Μαϊος 2015 22:42

Παίκτης της χρονιάς ένας 6άχρονος καρκινοπαθής!

{modulepos inside1}
Συγκινητική ήταν η απόφαση των οπαδών της Σεντ Μίρεν, να αναδείξουν μετά από ψηφοφορία ως κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ομάδας τους, ένα παιδί «χτυπημένο» από τον καρκίνο. Ο λόγος για τον μόλις 6 χρονών Άαρον Γούντγουολ ο οποίος πριν από έναν χρόνο διαπιστώθηκε ότι έχει όγκο στο κεφάλι και αφού υποβλήθηκε σε μια σειρά ραδιοθεραπειών στη συνέχεια έκανε επέμβαση για να τον αφαιρέσει.
 
Ο πιτσιρικάς ο οποίος συνεχίζει να δίνει τη μάχη του σε αυτό το άσχημο... παιχνίδι που του επεφύλασσε η ζωή, δεν το βάζει κάτω και παρά την ασθένειά του, εξακολουθούσε να πηγαίνει στο γήπεδο και να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα!
 
«Η δύναμη και το θάρρος του Άαρον ήταν έμπνευση για όλους μας και μια υπενθύμιση ότι στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι οπαδοί. Ο εξάχρονος θα λάβει ως βραβείο μια φανέλα της Σεντ Μίρεν υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ το 2013. 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.