Τετάρτη, 27 Μαϊος 2015 20:44

Το... γλέντησε (και) η Ξάνθη!

{modulepos inside1}
Τι κι αν η Skoda Ξάνθη ήταν η μεγάλη ηττημένη του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος; Το πρόγραμμα μετά τον αγώνα του ΟΑΚΑ περιελάμβανε μπουζούκια και για τους Θρακιώτες. Άλλωστε δεν κατεβαίνεις κάθε μέρα στην Αθήνα για να γευτείς τις... νυχτερινές ομορφιές της. Οι Ακρίτες σαν να είχαν στεφθεί Κυπελλούχοι εμφανίστηκαν στο «Fantasia» και πέρασαν όμορφα το βράδυ τους στην πρωτεύουσα, αφήνοντας πίσω τους τον χαμένο τελικό.
 
Πίνοντας Cardhu, καπνίζοντας πούρα (το άναψε ο Λισγάρας και το... μοίραζε για τζούρες στους συμπαίκτες του) και πετώντας λουλούδια στον Παντελίδη, ο …MVP του τελικού Μανώλης Μπέρτος και τα άλλα ξανθιώτικα παιδιά διασκέδασαν με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο. Πλην των Καπετάνου και Βασιλακάκη που συνοδεύονταν οι υπόλοιποι ήταν... ασυνόδευτοι.
 
Οι ξένοι της ομάδας κάθισαν μόνοι τους σε απέναντι καναπέ από τους Έλληνες της ομάδας, ενώ ο Κλέιτον που τα ξέρει καλά τα κατατόπια της αθηναϊκής νύχτας έσκασε αργότερα από τους υπόλοιπους, αφού είχε περάσει και μια βόλτα από το Frangelico, όπου διασκέδαζε ο Ολυμπιακός, πηγαίνοντας μάλιστα και για φωτογραφία από το καμαρίνι του φίλου του Χρήστου Χολίδη.
 
Κι αν νομίζετε πως δεν υπήρχαν εκπρόσωποι του Ολυμπιακού στο «Fantasia» γελιέστε. Τους «ερυθρόλευκους» εκπροσώπησε ο Σαντάνα, που μάλλον δεν τον ενδιαφέρει να πιστοποιεί σε κάθε ευκαιρία πως αποτελεί «ξένο σώμα» από τους Πειραιώτες, αφού αντί να δώσει το παρών στο γλέντι της ομάδας του, διάλεξε να απέχει και να το γιορτάσει μόνος του. Μόνος του; Όχι εντελώς... Είχε παρέα κάποιους φίλους του, αλλά και έναν πρώην ερυθρόλευκο, τον Μοντέστο, ενώ κάποια στιγμή τις πρώτες πρωινές ώρες πέρασαν μια βόλτα και ο Τσόρι με τον Χάρα.
 
Παρεμπιπτόντως, το γεγονός ότι κυκλοφόρησε η φήμη πως οι «ερυθρόλευκοι» θα το γιορτάσουν στο εν λόγω μαγαζί, έριξε σε... γκέλα κάποιους οπαδούς του Ολυμπιακού που εμφανίστηκαν εκεί με μια μεγάλη σημαία της ομάδας τους, αλλά όταν αντίκρισαν πως πλην Σαντάνα και Μοντέστο δεν υπήρχαν άλλοι παίκτες των Πειραιωτών, τότε αποχώρησαν μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο πρόγραμμα του Παντελίδη. Συμβαίνουν κι αυτά.
 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.