Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 10:47

Πανζουρλισμός στην υποδοχή του Εσιέν

{modulepos inside1}
Παροξυσμός επικράτησε από τους φίλους του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο του «Ελ. Βενιζέλος», λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, κατά την άφιξη του Μικαέλ Εσιέν, του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας. Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν περίπου 1.000 φίλαθλοι του Τριφυλλιού που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα, με τον Γκανέζο σούπερ σταρ να γράφει στο twitter: «Μόλις προσγειώθηκα στην Αθήνα και η αγάπη των οπαδών του Παναθηναϊκού ήταν απίθανη»! Τα συνθήματα ήταν πάρα πολλά, αλλά ξεχώρισε το «Μιχαλάκη είσαι τρέλα με την πράσινη φανέλα».
 
Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε στις δηλώσεις του πως πριν έρθει, συμβουλεύθηκε τον Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ τόνισε πως ήρθε για να οδηγήσει το Τριφύλλι σε επιτυχίες στην Ευρώπη. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ήταν πολύ εύκολη απόφαση για μένα να έρθω στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω καλά την ομάδα, είχα και κάποιο φίλο που με ενημέρωσε για τον Παναθηναϊκό. Μίλησα και τηλεφωνικά με τον Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος με παρότρυνε να έρθω. Μου είπε: «Πήγαινε αδερφέ μου». Είναι απίστευτο αυτό που βλέπω τώρα από τον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και επιστρέφει στην Ευρώπη. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».
 
Ο Γκανέζος αναμένεται να περάσει την Τρίτη (2/6) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν’ συνεχεία να υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.