Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015 23:45

Συνελήφθη ο Πίου για εισαγωγή ηρωίνης!

{modulepos inside1}
Ο γνωστός από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικά σποτ, Πίου, το ποδοσφαιρικό πουλέν του «πρόεδρου» από την «ποδοσφαιρομάνα» Λουλαμπουά, έκανε το χειρότερο «παιχνίδι» της ζωής του. Ο 37άχρονος Νιγηριανός συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (17/7) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την άφιξη του από την Ουγκάντα (μέσω Κωνσταντινούπολης), στην προσπάθειά του να εισάγει στην Ελλάδα 1.285 γραμμάρια ηρωίνης.  
 
Ο «μπαλαδόρος» από τη Νιγηρία ο οποίος τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στα Χανιά της Κρήτης και είναι παντρεμένος με Ελληνίδα, είχε καταπιεί την προαναφερόμενη ποσότητα η οποία και ήταν συσκευασμένη σε 58 αυτοσχέδιες συσκευασίες.
 
Όπως είπε στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δέχθηκε πρόσφατα ένα τηλεφώνημα από έναν γνωστό του στη Νιγηρία, ο οποίος του πρότεινε αυτό το ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα και αμοιβή για τη μεταφορά των ναρκωτικών ύψους 4.000 ευρώ.

Το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΕΛΑΣ:
 
«Συνελήφθη στις 17-7-2015 το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Νιγηρίας, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας ηρωίνης.
 
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από την Ουγκάντα, μέσω Κωνσταντινούπολης.
 
Ο 37χρονος αλλοδαπός μετέφερε δια της μεθόδου της καταπόσεως, ποσότητα ηρωίνης σε πενήντα οκτώ (58) αυτοσχέδιες ωοειδείς συσκευασίες, συνολικού βάρους -1.285- γραμμαρίων.
 
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα ηρωίνης), από χώρες της Αφρικής προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».
 

 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.