Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 20:26

Η Χετάφε βρήκε δουλειά στον Σύρο πρόσφυγα που δέχθηκε τρικλοποδιά!

{modulepos inside1}
Ο Σύρος πρόσφυγας, ο οποίος δέχθηκε τρικλοποδιά από μια εικονολήπτρια, στην προσπάθειά του να περάσει από τα σύνορα της Ουγγαρίας έχοντας αγκαλιά τον μικρό του γιο, είδε την τύχη να του χαμογελά.
 
Η διοίκηση της ισπανικής Χετάφε σε μια μοναδική κίνηση ανθρωπιάς, μόλις έμαθε ότι ο Σον Οσάμα Αμπντούλ Μοσέν είναι προπονητής ποδοσφαίρου σε ομάδα πρώτης κατηγορίας στη χώρα του, έσπευσε να του βρει αμέσως δουλειά. Και πράγματι, οι άνθρωποι του Ισπανικού συλλόγου του προσέφεραν μια θέση εργασίας σε μια από τις μεγαλύτερες σχολές προπονητών σε προάστιο της Μαδρίτης.
 
«Σκοπός μας ήταν να βοηθήσουμε ένα δικό μας άνθρωπο, έναν άνθρωπο του αθλητισμού», δήλωσε ο επικεφαλής της σχολής, Μιγκέλ Ανχέλ Γκαλάν, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» αναφέροντας παράλληλα ότι θα γίνουν προσπάθειες να λάβουν άσυλο στην Ισπανία και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του που βρίσκονται στην Τουρκία.
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.