Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 17:50

Ασθενοφόρα για τους πρόσφυγες από Ρέιντζερς και Σέλτικ

{modulepos inside1}
Οι μεγάλες ομάδες δεν φαίνονται μόνοι από τους τίτλους και τα επιτεύγματά τους εντός των αγωνιστικών χώρων, αλλά και από τις δράσεις που αναλαμβάνουν εκτός γηπέδων σε ζητήματα που απασχολούν έντονα την κοινωνία.
 
Αυτό έπραξαν και οι δύο μεγάλοι «εχθροί» του σκοτσέζικου ποδοσφαίρου, οι οποίοι  ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες στη Λέσβο αλλά και τα τουρκικά παράλια! Με το σύνθημα «Glasgow Cares» (Η Γλασκώβη νοιάζεται) διέθεσαν περίπου 46.000 ευρώ, για να θέσουν δύο ασθενοφόρα στη διάθεση των προσφύγων και των οργανισμών που τους βοηθούν, προκειμένου να έχουν ιατρική περίθαλψη...
 
«Έχουμε όλοι συγκινηθεί από τις εικόνες που έχουμε δει από την προσφυγική κρίση και εκ μέρους της Ρέιντζερς και του φιλανθρωπικού οργανισμού είμαι πολύ ικανοποιημένος που στηρίζω ένα πρότζεκτ που θα παρέχει πρακτική βοήθεια σε εκείνους που το σκάνε από τη Συρία. Το ασθενοφόρο θα παρέχει ιατρική βοήθεια που οι πρόσφυγες χρειάζονται απελπισμένα μετά από ένα μακρύ και επικίνδυνο ταξίδι στο δρόμο προς την ασφάλεια», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ρέιντζερς Στιούαρτ Ρόμπερτσον.
 
Από την πλευρά του, ο εκτελεστικός διευθυντής της Σέλτικ, Πίτερ Λόουλελ υποστήριξε: «Πολλοί από αυτούς που φτάνουν στη Λέσβο έχουν ανάγκη από άμεση ιατρική περίθαλψη και γι' αυτό θέλαμε να βοηθήσουμε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους οπαδούς μας για τη συμβολή τους και τις δωρεές που έγιναν για να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους αρμόδιους φορείς».
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.