Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 22:14

Με την ευχή του Πάπα στον Παναθηναϊκό!

{modulepos inside1}
Ανέτειλε η εποχή Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός τεχνικός έλαβε το χρίσμα του προπονητή στο «τριφύλλι» με την ευχή (και) του Πάπα Φραγκίσκου (!). Τι πράγμα…; Υπερβολές…;
 
Καθόλου και προχωρώ ευθύς αμέσως στο «παρασύνθημα» του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ.
 
Σύμφωνα με γκαραντί πληροφορίες – made in Italy – του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ», ο νέος κόουτς των «πρασίνων» και συνδέεται με προσωπική γνωριμία με τον ποντίφικα και ηγέτη της Καθολικής Εκκλησίας, αλλά και διαχρονικά διατηρεί ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας μαζί του!
 
Όπως μάλιστα μετέφεραν στην στήλη ψαγμένες πηγές από την γειτονική χώρα, ο Στραματσόνι είχε πιάσει δουλειά στην πρώτη ομάδα της Ιντερ στα 36 του χρόνια, όχι μόνο με τις ευλογίες του προέδρου των «νερατζούρι» Μάσιμο Μοράτι αλλά και του νυν Πάπα (Επίσκοπο Ρώμης) και εκείνη την περίοδο καρδινάλιο της Αργεντινής.
 
Τώρα αν η ευχή του Πάπα είναι αρκετή ή όχι για να τα καταφέρει ο Ιταλός κόουτς στο «survivor» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτό είναι κάτι που μονάχα ο χρόνος θα δείξει…
 
ΠΗΓΗ: «MARCA-SL»
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.