Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 00:37

Ο Ναβάρο στο πλευρό του Κυζερίδη

{modulepos inside1}
Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, στέκεται δίπλα στον Νίκο Κυζερίδη ο οποίος εδώ και τρία χρόνια δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα μετά από προτροπή του συμπαίκτη του Αλεξάντερ Βεζένκοφ, δώρισε τη φανέλα που φόρεσε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για να τεθεί σε δημοπρασία υπέρ παλαίμαχο άσο του Άρη.
 
Η σχετική ανακοίνωση του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού συλλόγου, charityidols ο οποίος και θα διενεργήσει μέσω της ιστοσελίδας του την δημοπρασία, αναφέρει: «Μία πολύ ξεχωριστή φανέλα είναι η επόμενη που προσφέρεται για τον Νίκο Κυζερίδη. Μετά από ασίστ πάσα του Σάσα Βεζένκοφ -ο οποίος εξήγησε στον μπόμπερ της Μπαρτσελόνα τον λόγο που του ζητήσαμε την φανέλα και εκείνος δέχθηκε με προθυμία- βρίσκεται στα χέρια μας η φορεμένη φανέλα του θρύλου σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Eίναι αυτή που φόρεσε στο παιχνίδι εναντίον του Παναθηναικού στην Αθήνα για την Ευρωλίγκα και είναι συλλεκτική γιατί είναι υπογεγραμμένη και είναι η φανέλα με το ONETEAM (την κίνηση ενάντια στον ρατσισμό) στην πλάτη αντί του ονόματος, την οποία φόρεσαν όλες οι ομάδες εκείνη την αγωνιστική. Σε δημοπρασία αύριο στο www.charityidols.gr».
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.