Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 11:58

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έγινε πάστορας!

{modulepos inside1}
Τον Ιανουάριο του 2010, ο Κριστιάνο Μοράες ντε Ολιβέιρα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, αποτελώντας επιλογή του -τότε- τεχνικού της ομάδας, Φερνάντο Σάντος. Ο Βραζιλιάνος μέσος φόρεσε σε 15 αναμετρήσεις την ασπρόμαυρη φανέλα, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει με τα κατορθώματά του, ενώ μετά από ένα εξάμηνο επέστρεψε στην Πορτογαλία για χάρη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στη συνέχεια η καριέρα του πήρε την κατιούσα με αποτέλεσμα να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία μόλις 31 ετών. Σήμερα ο 33άχρονος πρώην μεσοεπιθετικός, έχει αφοσιωθεί στον Θεό έχοντας γίνει μάλιστα πάστορας στο Μανάους.
 
«Αποσύρθηκα γιατί έπρεπε να αποδεχθώ τον Ιησού. Συμφιλιώθηκα με το Χριστό, από την εποχή που έπαιζα στην Ευρώπη. Ήρθα πιο κοντά στο Θεό και απομακρύνθηκε από τις σαρκικές απολαύσεις. Κάποτε είχα απομακρυνθεί, αλλά τώρα ξαναβρήκα το δρόμο. Τώρα, ζω για την εκκλησία», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βραζιλιάνικο Τύπο.
 

 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.