Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 23:14

Σύνδεσμο φιλάθλων για ομοφυλόφιλους ιδρύει η Τσέλσι

{modulepos inside1}
H Τσέλσι ανακοίνωσε τη δημιουργία συνδέσμου οπαδών της για λεσβίες, γκέι, μπαϊσέξουαλ και τρανσέξουαλ (LGBT) καθώς όπως υποστηρίζει άνθρωποι που μέχρι σήμερα ήταν αποκλεισμένοι λόγω των σεξουαλικών επιλογών τους, θα μπορούν πια να ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο και να είναι στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.
 
«Η Τσέλσι θα βοηθήσει στη δημιουργία αυτής της ομάδας και θα προσφέρει ό,τι χρειαστεί για την ανάπτυξή της. Ο σύλλογος είναι υπερήφανος για τη διαφορετικότητά του και στόχος είναι να εργαστεί υπέρ της κατάρριψης οποιονδήποτε στερεοτύπων. Δέχεται όλους ως μέλη της, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, σεξουαλική ταυτότητα και γένος» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ενώ από την πλευρά του, ο Εντ Κόνελ, ο οποίος θα είναι πρόεδρος του συνδέσμου, τόνισε «Είμαι πραγματικά υπερήφανος. Παλεύουμε για την καταπολέμηση της ομοφοβίας στο ποδόσφαιρο τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Ως κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της Τσέλσι χαίρομαι για την ενέργεια της ομάδας. Θα δουλέψουμε μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας. Όλοι οι γκέι, οι λεσβίες, οι τρανσέξουαλ είναι ευπρόσδεκτοι».
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.