Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 22:24

Στο πλευρό των προσφύγων ο Ολυμπιακός

{modulepos inside1}
Με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι κουζίνες του «Γ. Καραϊσκάκης» ξεκίνησαν να μαγειρεύουν φαγητό που θα προσφέρεται στους πρόσφυγες. Η αρχή έγινε την Παρασκευή (4/3) το απόγευμα στις 18:30 στις Πύλες Ε1, Ε2 και Ε3 του Λιμανιού του Πειραιά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Υπολογίζεται ότι πάνω από 1.300 μερίδες θα διανέμονται καθημερινά.
 
O Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Στεκόμαστε δίπλα σ' αυτούς τους ανθρώπους που έχουν υποφέρει τα πάνδεινα. Για να φύγεις από το σπίτι σου και να ξενιτευθείς σημαίνει ότι δεν περνάς καλά. Φανταστείτε τι τρόμος και βομβαρδισμοί υπήρχαν στη χώρα τους για να φύγουν. Εμείς, σαν Ολυμπιακός, και ο Πρόεδρος μας κ. Μαρινάκης προσωπικά, έθεσε σε λειτουργία όλες τις κουζινές του γηπέδου Καραϊσκάκη και φυσικά όλο το προσωπικό. Αποφασίσαμε να προσφέρουμε πάνω από 1.300 μερίδες φαγητού κάθε μέρα γι' αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται και βρίσκονται εδώ. Ήταν το λίγοτερο που μπορούμε να κάνουμε να βοηθήσουμε και εμείς την προσπάθεια του ελληνικού κράτους. Θέλουμε να κάνουμε όσο καλύτερη τη διαμονή τους αν και καταλαβαίνουμε ότι δε μπορεί να είναι καλή αυτή η διαμονή, μην κρυβόμαστε. Απλά θέλουμε να βοηθήσουμε ώστε να είναι πιο βιώσιμη η διαμονή τους εδώ. Σαν Ολυμπιακός υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους και θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε».

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.