Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 00:25

Ο Ηρακλής στην Ειδομένη για τους πρόσφυγες (video)

{modulepos inside1}
Το κοινωνικό πρόσωπό του έδειξε η ΠΑΕ Ηρακλής, εκπρόσωποι του οποίου βρέθηκαν στην περιοχή της Ειδομένης για να μοιράσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες. 
 
Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης (16/3) παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στη ΜΚΟ PRAKSIS και φάρμακα στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, τα οποία συγκεντρώθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα με τη συγκινητική συμμετοχή και του φίλαθλου κόσμου της ομάδας. Παράλληλα, στους πρόσφυγες μοιράστηκαν και 2.000 μπουκαλάκια νερού, τα οποία προσέφερε η εταιρεία «ΒΙΚΟΣ Α.Ε».
 
Την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος, Θόδωρος Παπαδόπουλος, ο Υπεύθυνος Marketing, Νίκος Γραμμένος, και ο Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας, Γιάννης Ρουμελιώτης.
 
Να σημειωθεί, ότι η αποστολή βοήθειας στους πρόσφυγες της Ειδομένης θα συνεχισθεί και την Πέμπτη με επανάληψη όλων των παραπάνω αγαθών, καθώς και με την προσθήκη 300 τσουρεκιών από τους φούρνους ALBUS.
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.