Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 10:01

50 εκατομμύρια ευρώ του Μαρινάκη για την Νότιγχαμ!

{modulepos inside1}
Το επενδυτικό project ανάμειξης του στη Νότιγχαμ Φόρεστ φέρεται να εξετάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε προ ημερών η αγγλική εφημερίδα «Sun». Κι όλα αυτά, την στιγμή που ο Κουβεϊτιανός ιδιοκτήτης του συλλόγου Φαουάζ Αλ-Χασάουι βλέπει την μετοχή του να κινείται σε επίπεδα limit down εντός των τειχών, κάτι που συμβαίνει για δύο λόγους: πρώτον εξαιτίας του μεταγραφικού εμπάργκο που έχει επιβληθεί ως το τέλος της σεζόν στο σύλλογο και κατά δεύτερον, λόγω της κακής πορείας στη φετινή Championship, με την Νότιγχαμ να κατέχει την 18η θέση σε σύνολο 24 ομάδων.
 
Ο Φαουάζ ψάχνεται -σύμφωνα με τη «Sun»- για νέο επενδυτή κι ένας εκ των υποψηφίων αγοραστών φέρεται να’ ναι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Ο Μαρινάκης, ο οποίος έχει στην κατοχή του σπίτι στο Λονδίνο και είχε αθωωθεί πέρυσι στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, θέλει να αγοράσει έναν σύλλογο στην Αγγλία, κι αυτός φαίνεται πως είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ» ανέφερε επί λέξει το σχετικό δημοσίευμα. Μια φορά από τον Ολυμπιακό έδειξαν καλά αντανακλαστικά και χωρίς να χάσουν χρόνο έσπευσαν να το διαψεύσουν: «για το δημοσίευμα της Sun περί ανάμειξης του κυρίου Μαρινάκη με αγγλική ομάδα, διαψεύδουμε κάθετα. Δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα», ήταν η θέση των «ερυθρόλευκων». Ενίοτε πάντως κι όπως μας έχει διδάξει πολλάκις η ιστορία, μια κατηγορηματική διάψευση εξελίσσεται σε βάθος χρόνου στην καλύτερη επιβεβαίωση. Γιατί το λέμε αυτό…; Διότι σύμφωνα με ιαματικές πηγές της στήλης απ’ το Νησί, πίσω απ’ τον καπνό περί της ανάμειξης του Μαρινάκη στην δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στα τέλη της δεκαετίας του ΄70 υπάρχει και αγγλική… φωτιά! Μάλιστα και σύμφωνα με το οικονομικό ρεπορτάζ του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» το νούμερο που έχει πέσει στο τραπέζι στις συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ για την αγορά του αγγλικού συλλόγου φτάνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ! Χρήματα που δεν τα λες πολλά, όχι όμως και λίγα, για έναν σύλλογο που χτυπάει κάρτα στην Championship έχει ένδοξη ιστορία και ισχυρό brand name. Τώρα γιατί και πως ενώ πίσω από τον καπνό υπάρχει και αγγλική… φωτιά απ’ την ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδεται κατηγορηματικά το συγκεκριμένο project, ε αυτό είναι μια άλλη ιστορία στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής.
 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.