Σάββατο, 02 Ιουλίου 2016 12:17

Κυκλοφορεί η φανέλα του Γουέμπλεϊ!

{modulepos inside1}
Τη φανέλα που συνδέθηκε με το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία του Παναθηναϊκού, επανάφερε στην κυκλοφορία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ασφαλώς, πρόκειται για την εμφάνιση που φόρεσαν οι ποδοσφαιριστές του στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ, στην ήττα με 2-0 από τον Άγιαξ στις 2 Ιουνίου του 1971.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
 
«H συλλεκτική εμφάνιση που φόρεσε η «χρυσή» ενδεκάδα του Παναθηναϊκού γράφοντας μοναδική Ιστορία, ζωντανεύει ξανά μέσα από μια μοναδική φανέλα ρέπλικα για κάθε φίλαθλο.
 
Φτιαγμένη ακολουθώντας την αυθεντική, χειροποίητη, τεχνοτροπία υφαντουργίας της εποχής,  η φανέλα έχει πανομοιότυπη ραφή με την πρωτότυπη, ανάγλυφη ύφανση και το Τριφύλλι στην καρδιά, σαν κέντημα στο χέρι.
 
Κυκλοφορεί σε κουτί πολυτελείας και σε μεγέθη για μικρούς και μεγάλους».
 
Η φανέλα επανεμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στα πιο ιδανικά χέρια, του ποδοσφαιριστή ο οποίος τη δόξασε όσο κανένας άλλος, του Μίμη Δομαζο. Ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», Σπύρος Βλάχος την έκανε δώρο εκ μέρους της ΠΑΕ στον «στρατηγό», ανήμερα της παρουσίασης του βιβλίου του.
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.