Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 23:59

Η πραγματική μπαλίτσα σε HD (video)

{modulepos inside1}
Μπορεί το ποδόσφαιρο στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια να ζει στιγμές δόξας (όχι εθνική Αγγλίας, κάτσε κάτω, εννοείται πως δεν μιλάω για σένα) και να κολυμπάει στο χρήμα, χάρη κυρίως στα υπέρογκα ποσά που εξασφαλίζει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όμως της χώρας παραμένει αρκετά παραμελημένο.
 
Έτσι, και παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση αλλά και η ίδια η Πρέμιερ Λιγκ χρηματοδοτούν με αρκετά εκατομμύρια κάθε χρόνο την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να προωθήσει κι άλλο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, το νούμερο των ανθρώπων που αθλούνται συστηματικά παίζοντας ποδόσφαιρο έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια, για λόγους που σχετίζονται με τον καιρό, με την κακή κατάσταση που βρίσκονται εξαιτίας του πολλά από τα γηπεδάκια της χώρας, με την κρίση και με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.
 
Σε πείσμα όλων αυτών όμως, υπάρχουν κάποιες πολλές χιλιάδες ηρωικοί μαντράχαλοι που συνεχίζουν να αδιαφορούν για τις ατέλειωτες βροχές, τη λασπούρα, τη μπάκα τους, την έλλειψη φιλάθλων και το ζόρικο πρωινό ξύπνημα μετά από τη Σαββατιάτικη σούρα και επιμένουν να τρέχουν πίσω από μια μπάλα στα χορτάρια της Αγγλίας φορώντας τη φανέλα κάποιας ομάδας που δεν την ξέρει κανένας που ζει σε ακτίνα πάνω από πέντε χιλιόμετρα από την έδρα της.
 
Μια τέτοια περίπτωση είναι και η Recreativo Hackney FC που εδρεύει κάπου στο Λονδίνο, παίζει στην “Central London Sunday Super League” και έχει για προπονητή έναν μεσήλικα γραφιά που, φυσικά, είναι ταυτόχρονα και παίκτης. Το Sky Sports εντόπισε την άσημη ομάδα πριν λίγο καιρό ψάχνοντας ιδέες για να προωθήσει τις φετινές «Ultra HD» μεταδόσεις της Πρέμιερ Λιγκ και το αποτέλεσμα είναι ένα επικό βιντεάκι που περιλαμβάνει κάποιες από τις μαγικές καλτ στιγμές που συναντάει κανείς σε τέτοια ερασιτεχνικά παιχνίδια σε όλο τον πλανήτη. Στιγμές που, κακά τα ψέματα, με ultra hd εικόνα γίνονται ακόμα πιο γαμάτες.
 
Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει για την κατάσταση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Αγγλία εδώ υπάρχει ένα πολύ πρόσφατο διαφωτιστικό κείμενο ενώ αν είσαι ένας από αυτούς που την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από την Ελλάδα με προορισμό το Λονδίνο και ψάχνεις μια παρέα για να κλωτσάς καμιά μπάλα μια στο τόσο και να φαντάζεσαι ότι είσαι ο νέος Χατζηπαναγής, η Recreativo Hackney FC ψάχνει αμυντικούς και έναν επιθετικό. Ή και δυο, ανάλογα με το πόσο έχει πιει ο βασικός σέντερ φορ της ομάδας το προηγούμενο βράδυ.
 
Πηγή: Sobrero.gr
 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.