Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 10:21

Οπαδοί της Λέφσκι έκαναν κηδεία στην ΤΣΣΚΑ (video)

{modulepos inside1}
Στις 9 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός σύλλογος της Βουλγαρίας, κήρυξε πτώχευση με τον ιδιοκτήτη της να αποφασίζει να δημιουργήσει μια νέα ποδοσφαιρική οντότητα, προχωρώντας  σε συγχώνευση με την τρίτη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, τη Λίτεξ Λόβετς, καθώς και με μια ακόμη ομάδα την Τσάβνταρ Ετρόπολε. Η νέα εταιρία πλέον είχε στην κατοχή της μία νέα ομάδα, την ΤΣΣΚΑ - Σόφια, η οποία αδειοδοτήθηκε από τη λίγκα της χώρας για να συνεχίσει στην πρώτη κατηγορία.
 
Δύο μήνες μήνα μετά, στο «αιώνιο» ντέρμπι της Λέφσκι με την… νέα ΤΣΣΚΑ, οι οπαδοί των φιλοξενούμενων της έκαναν κηδεία… στην κυριολεξία! Ένας φίλαθλος, ντυμένος ιερέας, έψαλε στη... νεκρώσιμο ακολουθία, η οποία άρχισε με την πορεία προς το γήπεδο και συνεχίστηκε στην εξέδρα των φιλοξενουμένων. Μέχρι και φέρετρο είχαν φροντίσει να φέρουν μαζί τους οι οπαδοί της Λέφσκι....
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.