Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 23:23

Ιδιόχειρη επιστολή της Ρεάλ Μαδρίτης στον Ζοσέ Μοράις!

{modulepos inside1}
Σκόνη ακόμη και στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της Ρεάλ Μαδρίτης, σήκωσε η συνεργασία του Ζοσέ Μοράις με την ΑΕΚ. Βλέπετε, ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί μια διεθνή προσωπικότητα, έχοντας ραμμένα στην στολή του τα… παράσημα της πολύχρονης συνεργασίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο.
 
Στη «Βασίλισσα» από το τεχνικό τιμ της οποίας πέρασε την τριετία (2010-13) μαζί με τον «Special One» δεν ξέχασαν τον Πορτογάλο τεχνικό και με ιδιόχειρη επιστολή, που εξασφάλισε αποκλειστικά «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ», του εύχονται καλή σταδιοδρομία στην Ένωση δίνοντας του -όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν- μια μεγάλη αγκαλιά!
 

Αναλυτικά η επιστολή (που υπογράφεται από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και παλαίμαχο άσο της Ρεάλ Εμίλιο Μπουντραγκένιο) αναφέρει τα εξής: «Στον αγαπημένο μας Ζοσέ. Από όλους εμάς που είμαστε στην Ρεάλ Μαδρίτης και τον πρόεδρο μας Φλορεντίνο Πέρεθ, σου ευχόμαστε την καλύτερη τύχη για το καινούργιο ξεκίνημα. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα έχεις προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Εμείς είμαστε ευτυχισμένοι και σου δίνουμε μια μεγάλη φιλική αγκαλιά».

Πηγή: Marca-SL
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.