Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 23:16

10 χρόνια e-soccer.gr

{modulepos inside1}

Σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια, στις 22 Δεκεμβρίου 2006, εκτοξεύθηκε το Ιαπωνικό διαστημικό τηλεσκόπιο «Hinode», με σκοπό τη φωτογράφιση των ηλιακών εκρήξεων, ενώ το αμερικανικό διαστημικό λεωφορείο «Discovery» με το επταμελές πλήρωμά του, έφτασε στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντυ στη Φλόριντα, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία την διάρκειας 13 ημερών αποστολή του στο διάστημα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, μόνο τυχαία δεν είναι η ημερομηνία γέννησης του e-soccer.gr, το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη U.F.O., όχι όμως του… διαστήματος, αλλά του ποδοσφαίρου, τόσο εντός όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Στις 22 Δεκεμβρίου 2006 το e-soccer.gr έκανε λοιπόν το ντεμπούτο του στον κυβερνοχώρο και έκτοτε εξακολουθεί να μας/σας συντροφεύει ανελλιπώς με όλα τα Unidentified Football Objects που πέφτουν στην αντίληψή του. Και φιλοδοξεί να το κάνει για άλλα δέκα χρόνια…. Τουλάχιστον!

Keep typing... www.e-soccer.gr

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.