Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 11:33

Αυτό είναι το Top-10 των πωλήσεων στα προϊόντα του ΠΑΟΚ

{modulepos inside1}
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστά τα προϊόντα που πουλήθηκαν περισσότερο από τη μπουτίκ της ομάδας το 2016 με την επετειακή φανέλα των 90 χρόνων να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων.
 
Αναλυτικά το κείμενο από το σάιτ του ΠΑΟΚ:
 
Τα τελευταία χρόνια αποτελούν έναν από τους πιο must προορισμούς των απανταχού φίλων του Δικεφάλου. Tα PAOK FC Official Stores και το store.paokfc.gr αγκαλιάστηκαν και το 2016 από όλους εσάς. Ποια ήταν όμως τα προϊόντα που αγαπήσατε περισσότερο και κέρδισαν τις προτιμήσεις σας; Το paokfc.gr έχει το Top 10…
 
10. Monopoly PAOK 90 Χρόνια
Στην τελευταία θέση της 10άδας, ίσως το πιο ιδιαίτερο προϊόν που μπορεί να βρει κάποιος στα καταστήματα της ομάδας μας. Ένα προϊόν το οποίο έκανε τον ΠΑΟΚ, την πρώτη ελληνική ομάδα με την δική του του Monopoly!
 
9. Toumba Magazine Issue 1
To πρώτο Toumba Magazine δεν θα μπορούσε να λείπει από την 10άδα, και πιο συγκεκριμένα το πρώτο τεύχος που ήταν αφιερωμένο στα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ.
 
8. Bebe Εσωρουχάκι Ριγέ
Στη 8η θέση το πιο όμορφο δώρο για τα νεογέννητα ΠΑΟΚτσάκια! Η πιο μικρή στολή με το έμβλημα του ΠΑΟΚ για τους λιλιπούτειους φίλους μας!
 
7. Τοστιέρα ΠΑΟΚ
Παρόλο που είναι ένα προϊόν με χρόνο «ζωής» μόλις 1 μήνα, οι πωλήσεις του το φέραν στην 7η θέση για όλο το 2016! Αναμφίβολα ένα από τα πιο εντυπωσιακά προϊόντα των καταστημάτων του ΠΑΟΚ.
 
6. Δερμάτινη Μπάλα Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ
Ένα προϊόν το οποίο αποτελεί ένα από τα καλύτερα δώρα, τόσο για τους μικρούς, όσο και για τους μεγάλους φίλους του ΠΑΟΚ!
 
5. Επίσημη Φανέλα Παραλλαγής 2015-16
Ακόμη ένα προϊόν που έκλεψε τις εντυπώσεις με τον σχεδιασμό του και αγκαλιάστηκε αμέσως από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Μάλιστα ήταν η 3η εμφάνιση με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της ομάδας!
 
4. Στυλό ΠΑΟΚ X-Pen
Μια έκπληξη στην θέση 4 καθώς ανάμεσα στα «μεγαθήρια» κάνει την εμφάνισή του το στυλό Xpen. Ένα κομψό και πρακτικό στυλό, απαραίτητο για τις ΠΑΟΚτσήδικες σημειώσεις του καθενός.
 
3. Επίσημη Φανέλα Ριγέ 2015-16
Η ριγέ επίσημη εμφάνιση της ομάδας για την σεζόν 2015-16 βρίσκεται λίγο πίσω. Η πρώτη ριγέ επίσημη εμφάνιση που έγινε σε συνεργασία με την Μacron και είχε 4 ασπρόμαυρες ρίγες οι οποίες παραπέμπουν στην ιστορική Θύρα 4 Τούμπας.
 
2. Επίσημη Φανέλα Ριγέ 2016-17
H ριγέ επίσημη εμφάνιση για την φετινή σεζόν, αποτελεί must για όλους τους φιλάθλους της ομάδας. Με τις χρυσές λεπτομέρειες να κλέβουν τις εντυπώσεις και να παραπέμπουν στο λογότυπο της ομάδας αλλά και στα 90 ένδοξα χρόνια της ιστορίας μας.
 
1.  Επετειακή Εμφάνιση ΠΑΟΚ 90 Χρόνια
Η επετειακή φανέλα της ομάδας για τα 90 χρόνια ιστορίας, ήταν αναμφίβολα ένας από τους πρωταγωνιστές της προηγούμενης σεζόν και με διαφορά υπήρξε το προϊόν με τις περισσότερες πωλήσεις εντός του 2016.
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.