Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 19:30

Ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος εγκαινίασε το «Great»

{modulepos inside1}
Ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος έπειτα από πυρετώδεις ετοιμασίες που διήρκεσαν έξι μήνες εγκαινίασε στο Μίντλεσμπρο ένα εστιατόριο με αποκλειστικά ελληνική κουζίνα, με το άκρως ευρηματικό όνομα «Great» που περιλαμβάνει… τα πάντα!  Πρώτα απ' όλα την ελληνική καταγωγή του (GR), τη λέξη φαγητό (EAT) και το μεγαλειώδες (GREAT) όπως μεταφράζεται η λέξη στη δική μας γλώσσα. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να ευχηθούν «καλή επιτυχία» στο νέο του εγχείρημα, αλλά και να δοκιμάσουν τα φαγητά που θα σερβίρονται.
 
O πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, ανέλυσε το σκεπτικό του για το «Great»: «Είχα την ιδέα να ανοίξω ένα ελληνικό εστιατόριο πριν από τρία χρόνια. Έριξα μία ματιά στην περιοχή του Τίσαϊντ και διαπίστωσα πως υπάρχει ένα κενό στην αγορά για κάτι όπως αυτό.Προφανώς υπάρχουν πολλά ιταλικά εστιατόρια όπου μπορείς να απολαύσεις μεσογειακό φαγητό, αλλά ελάχιστα είναι ελληνικά», τόνισε ο γκολκίπερ της Μίντλεσμπρο για να προσθέσει: «Ο κόσμος πάντα λέει πως του αρέσει το ελληνικό φαγητό. Θα έχουμε μενού με μεγάλη ποικιλία. Ένιωσα πως είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνω στο κέντρο του Μίντλεσμπρο και είμαι πεπεισμένος πως θα στεφθεί από επιτυχία. Το εσωτερικό του είναι διακοσμημένο σε ελληνικό στιλ, ενώ τα πάντα έχουν έρθει από την Ελλάδα. Είναι για μένα το μαγαζί να είναι αυθεντικό. Ο σεφ είναι Έλληνας, όπως και το προσωπικό. Θέλω ο κόσμος που θα έρχεται εδώ να σκέφτεται πως τρώει στην Ελλάδα. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για τον καιρό». 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.