Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 23:04

Πρόσκληση στον Ομπάμα από την Ντάρμσταντ (video)

{modulepos inside1}

Ο Μπάρακ Ομπάμα είναι διάσημος φαν του αθλητισμού οπότε ουδεμία έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι από τότε που άνοιξε τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ακολούθησε ένα σωρό ομάδες, κυρίως όμως από το Σικάγο. Μέσα όμως σε όλες αυτές τις ομάδες της επιλογής του υπάρχει και μία ποδοσφαιρική ομάδα από την Ευρώπη η οποία δεν είναι κάποια από τα παραδοσιακά μεγαθήρια αλλά η... Ντάρμσταντ, η ουραγός της φετινής Μπουντεσλίγκα.

Φυσικά το γιατί ο Ομπάμα την επέλεξε ουδόλως απασχολεί τους ανθρώπους της Ντάρμσταντ που θέλησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός και να προσκαλέσουν δημόσια τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο να δει από κοντά αγώνα της ομάδας τους. «Μάθαμε ότι είμαστε η μοναδική ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα που ακολουθείτε στο Twitter. Είναι τεράστια τιμή για μας στην Ντάρμσταντ. Τώρα που έχετε λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε έναν αγώνα» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο 26άχρονος επιθετικός της ομάδας και διεθνής με τις ΗΠΑ, Τέρενς  Μπόιντ.

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.