Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 00:45

Οίκος ανοχής χορηγός σε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

{modulepos inside1}

Το αθλητικό μάρκετινγκ σε συνδυασμό με την ανάγκη των ομάδων να βρουν χρήματα και χορηγούς οδηγεί πολλές φορές σε ασυνήθιστες λύσεις. Κάτι τέτοιο συνέβη και στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Πολέστρ η οποία αγωνίζεται στις μικρές κατηγορίες του γαλλικού πρωταθλήματος και εδρεύει κοντά στα σύνορα με την Ισπανία. Τι έκανε; Έβαλε ως χορηγό στη φανέλα της έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής της Ευρώπης το «Paradise Club».

Το συγκεκριμένο γεγονός δημιούργησε ωστόσο αντιδράσεις, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν ότι είναι απαράδεκτο μια ομάδα ποδοσφαίρου και ειδικά μία γυναικεία, να φορά εμφανίσεις με χορηγό έναν οίκο ανοχής. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ομάδας Αλέν Κλεμέν, δικαιολόγησε την απόφασή του λέγοντας: «Τα κορίτσια δεν είχαν πρόβλημα να φορέσουν τις φανέλες. Γέλασαν με το γεγονός. Ένας από τους διευθυντές του κλαμπ μας έδωσε τις φανέλες μερικά χρόνια πριν και την προηγούμενη εβδομάδα αναγκαστήκαμε να τις φορέσουμε. Οι πολιτικοί δεν έχουν ιδέα του πως λειτουργούν οι ερασιτεχνικές ομάδες. Πρέπει να μας βοηθήσουν και να μας δώσουν περισσότερα χρήματα».

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.