Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017 21:27

«Γαμ...., είμαι οπαδός της Μίλγουολ» και έπεσε πάνω στους τζιχαντιστές!

{modulepos inside1}
Ο οπαδός της λονδρέζικης ομάδας που πάλεψε με τους τρεις εξτρεμιστές και έσωσε δεκάδες ανθρώπους το βράδυ του Σαββάτου - Δέχθηκε οκτώ μαχαιριές, αλλά συνέχισε να παλεύει.
 
Ήρωας, τρελός, ή... θεότρελος; Σε κάθε περίπτωση, ο Ρόι Λάρνερ ήταν εκείνος που κατάφερε να σώσει δεκάδες ανθρώπους στο αραβικό εστιατόριο της Borough Market, στο Λονδίνο, όπου οι τρεις τζιχαντιστές σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο το βράδυ του Σαββάτου. Ο Βρετανός όχι μόνο δεν πτοήθηκε από την επίθεση με μαχαίρια των τριών εξτρεμιστών, αλλά φωνάζοντας «γαμ...., είμαι οπαδός της Μίλγουολ», επιτέθηκε στους τρεις άνδρες και ήρθε στα χέρια μαζί τους, δίνοντας την ευκαιρία σε δεκάδες ανθρώπους να βγουν ζωντανοί.
 
Να σημειώσουμε ότι ο ένας από τους τρεις τζιχαντιστές που επιτέθηκαν στο πλήθος φορούσε φανέλα της Άρσεναλ, γεγονός που δεν αποκλείεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αντίδραση του 47χρονου. Στην Αγγλία είναι γνωστή αντιπαλότητα μεταξύ των «λιονταριών» της Μίλγουολ και των «κανονιέρηδων» της Άρσεναλ.
 
Ο οπαδός της Μίλγουολ και πατέρας ενός παιδιού, μίλησε για την εμπειρία του. «Άκουσα να φωνάζουν, "Ισλάμ, Ισλάμ, αυτό είναι για τον Αλλάχ". Σαν χαζός, άρχισα και 'γω να φωνάζω "Γαμ....., και 'γω είμαι οπαδός της Μίλγουολ". Τότε άρχισαν να μου επιτίθενται. Άρχισα να παλεύω, όταν όλοι οι άλλοι έτρεχαν προς την έξοδο. Ήμουν μόνος του εναντίον και των τριών και γι' αυτό χτύπησα τόσο πολύ. Πάλευα μόνο με τα γυμνά μου χέρια. Δέχθηκα οκτώ μαχαιριές. Με πέτυχαν στο κεφάλι, στον λαιμό και στα δύο μου χέρια. Ήμουν γεμάτος αίματα. Έλεγαν "Ισλάμ, Ισλάμ" και 'γω φώναζα ξανά και ξανά "γαμ.... είμαι Μίλγουολ". Ήταν ό,τι πιο ηλίθιο μπορούσα να κάνω. Είμαι τυχερός που δεν πέθανα».
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.