Σάββατο, 03 Ιανουαρίου 2015 16:43

Ποδοσφαιριστής έβαλε αγγελία για να βρει ομάδα!

{modulepos inside1}
Ο Ντέμι ντε Ζέου, ο 31χρονος Ολλανδός που έμεινε ελεύθερος από την Άντερλεχτ το περασμένο καλοκαίρι, κάνει ότι είναι δυνατό για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να βάλει… αγγελία στον προσωπικό του λογαριασμό στην σελίδα επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης, «linkedin.com».
 
Το μήνυμά του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαι 31 ετών ελεύθερος ποδοσφαιριστής και έχω αγωνιστεί για την Άλκμααρ, τον Άγιαξ, την Σπαρτάκ Μόσχας και την Άντερλεχτ κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Έχω αγωνιστεί 27 φορές με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας τόσο στο EURO όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Παράλληλα, έχω παίξει 18 φορές στο Champions League και έχω σκοράρει τρεις φορές. Ψάχνω ομάδα στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή ή στο MLS. Ο μισθός εξαρτάται από την πόλη, το σύλλογο και τη χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου μήνυμα».
 

 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.