Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 01:10

Πάμπλο Γκαρσία: «Στον ΠΑΟΚ κοιμούνται»!

{modulepos inside1}
Στην κοπή πίτας του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σκύδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρει και το όνομά του, παραβρέθηκε για μία ακόμα φορά ο αγαπημένος της ΠΑΟΚτσήδκης εξέδρας, Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός παλαίμαχος πια ποδοσφαιριστής δεν μάσησε τα λόγια του και έκανε δηλώσεις τόσο για το ματς της Κυριακής (8/2) με τον Ολυμπιακό, όσο και κατά στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που την απαρτίζουν! 

«Τι άλλο να κάνει ο κόσμος μέσα σε όλη αυτή την κρίση. Ο ΠΑΟΚ είναι εκεί, στην ΠΑΕ «κοιμούνται», ανέφερε αρχικά ο Γκαρσία, ενώ όταν ρωτήθηκε από τον κόσμο αν θα επιστρέψει, απάντησε: «Αυτό το ξέρει ο Τζακ Αγγελίδης; Υπάρχει όμως Τζακ Αγγελίδης»;
 
Ερωτηθείς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είπε: «Προέχει το ματς με τον ΟΦΗ. Ας κερδίσουμε εκεί και μετά η νίκη με τον Ολυμπιακό, είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Υπάρχει ένας τύπος εκεί κάτω στην Αθήνα που είναι μαφιόζος! Αλλά και ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι δυνατός και να κερδίζει όλα τα παιχνίδια».
 
Τέλος για το αν θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκης είπε: «Κανείς δε μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Είμαι εδώ, η οικογένεια μου είναι καλά, νιώθει καλά εδώ και όσο συμβαίνει αυτό, εγώ θα παραμένω γιατί την αγαπάω αυτή τη χώρα».
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.