Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015 10:43

Σουηδική ομάδα σώθηκε την τελευταία στιγμή γιατί άλλαξε πτήση!

{modulepos inside1}
Άγιο είχαν οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της Ντάλκουρντ, ομάδας Γ` κατηγορίας της Σουηδίας, οι οποίοι τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκαν στη πτήση της Germanwings που συνετρίβη στις Άλπεις και στοίχισε τη ζωή σε 150 ανθρώπους!
 
Τα μέλη της ομάδας επέστρεφαν από την προετοιμασία τους στην Καταλωνία και σκόπευαν αρχικά να επιβιβαστούν στο μοιραίο αεροσκάφος που πραγματοποιούσε την πτήση από τη Βαρκελώνη για το Ντίσελντορφ. Όταν όμως έφτασαν στη Βαρκελώνη διαπίστωσαν ότι αν επέλεγαν τη συγκεκριμένη πτήση θα έπρεπε να κάνουν πολύωρη στάση στο Ντίσελντορφ, αναμένοντας το επόμενο αεροπλάνο που θα τους μετέφερε στη Σουηδία. Για τον λόγο αυτό προτίμησαν να κλείσουν τις τελευταίες διαθέσιμες θέσεις σε τρεις διαφορετικές πτήσεις που θα τους πήγαιναν στη Στοκχόλμη μέσω Ζυρίχης και Μονάχου.
 
«Σε όσους προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μας τις τελευταίες ώρες, τους λέμε ότι είμαστε στα σπίτια μας και είμαστε καλά. Ήταν ένα άλλο αεροπλάνο. Ας αναπαυθούν εν ειρήνη», έγραψε στο Twitter ο τερματοφύλακας Φρανκ Πέτερσον...
 

 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.