Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 15:08

Ο πρώτος Ευρωπαίος… Ινδός

{modulepos inside1}
Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μπορεί να είναι άγνωστος, ωστόσο στη Ινδία το όνομα του μπήκε στην ιστορία του αθλήματος, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της χώρας του, που αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον 23χρονος τερματοφύλακα Γκουπρέτ Σινγκ Σαντχού που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, από τη νορβηγική Στάμπαεκ και περίμενε υπομονετικά όλους αυτούς τους μήνες για το ντεμπούτο του. Τελικά αυτό έγινε πριν από λίγες ημέρες στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Ρούναρ, κάνοντας μάλιστα πολύ καλή εμφάνιση και διατηρώντας την εστία του ανέπαφη (6-0 το τελικό σκορ).
 
«Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος», δήλωσε στους «Times» της Ινδίας ο νεαρός γκολκίπερ και συμπλήρωσε: «Περίμενα πολλούς μήνες αυτήν την ευκαιρία και τα πήγα καλά. Ξέρω ότι είμαι ο πρώτος Ινδός που έπαιξα στην πρώτη κατηγορία μεγάλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και αυτό γεμίζει, εμένα και την οικογένεια μου, με υπερηφάνεια».
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.