Τρίτη, 26 Μαϊος 2015 21:37

Φίλαθλος ζήτησε εισιτήρια από την Βασίλισσα της Αγγλίας!

{modulepos inside1}
Ο Τσάρλι Πιρς είναι φίλαθλος της Άρσεναλ και θέλει στις 30 Μαΐου να παραβρεθεί στο Γουέμπλεϊ για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα στην ομάδα του και την  Άστον Βίλα. Ο Πιρς, ο οποίος δεν μπόρεσε τελικά να βρει εισιτήρια για τον ίδιο και τον φίλο του, Λίο Μέρφι, στην απέλπιδα προσπάθεια του να το καταφέρει, δεν δίστασε να ζητήσει βοήθεια ακόμη και από την Βασίλισσα της Αγγλίας, στέλνοντάς της επιστολή! Δυστυχώς όμως, το γραφείο Τύπου του Παλατιού απάντησε αρνητικά στο παράξενο αίτημα του φιλάθλου της Άρσεναλ.
 
Η απαντητική επιστολή: «Αγαπητέ Τσάρλι, Η "Βασίλισσα" μου ζήτησε να σε ευχαριστήσω για το γράμμα τις 5ης Μαϊου λέγοντας της πόσο ευχαριστημένος αισθάνεσαι που η αγαπημένη σου ομάδα, η Άρσεναλ, θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ στις 30 Μαϊου. Το αίτημα σου για την Βασίλισσα στο οποίο ζητάς να σε βοηθήσει να βρεις εισιτήρια για σένα και τον φίλο σου εξετάστηκε προσεχτικά, αλλά φοβάμαι ότι δεν είναι θέμα που μπορεί η Αυτού Μεγαλειότης να σε βοηθήσει. Συγνώμη που σου στέλνω αρνητική απάντηση. Η Βασίλισσα ελπίζει να χαρείς τον τελικό και σου μεταφέρω τις μελλοντικές της ευχές για σένα και τον φίλο σου».
 

 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.