Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 01:10

Πέταξαν χαρτονομίσματα στον Μπλάτερ (video)

{modulepos inside1}
Από ένα απρόοπτο περιστατικό σημαδεύτηκε η συνέντευξη Τύπου του Ζεπ Μπλάτερ τη Δευτέρα (20/7) στην οποία έκανε γνωστό πως οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου θα λάβουν χώρα στις 26 Φεβρουαρίου 2015.
 
Λίγο αφότου ο 79χρονος Ελβετός άρχισε να μιλάει στους ρεπόρτερ, ο Άγγλος κωμικός Νι Νέλσον διέκοψε τη συνέντευξη πλησιάζοντας τον και πετώντας πάνω του ψεύτικα χαρτονομίσματα. Ο Μπλάτερ φοβήθηκε αρχικά και στη συνέχεια φώναξε τους άνδρες ασφαλείας να απομακρύνουν εκτός αιθούσης τον Νέλσον, με τον πρόεδρο της FIFA να αποχωρεί για λίγη ώρα από το πόντιουμ και να ενημερώνει πως θα καθυστερήσει για λίγο η συνέντευξη Τύπου ώστε να «καθαριστεί» το δωμάτιο. «Αυτό είναι έλλειψη παιδείας, Κυρίες και κύριοι, θα πρέπει πρώτα να καθαρίσουμε. Διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Αυτό που έγινε δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Θα επιστρέψω σε λίγα λεπτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.