Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 22:55

Έρχεται στο… χωριό η κυρία Μπερμπάτοφ

{modulepos inside1}
Οι απανταχού WAGs (όπως έχει καθιερωθεί να αποκαλούνται οι σύντροφοι των αθλητών από τα αρχικά του «Wives and Girlfriends») αποτελούν το «αλατοπίπερο» που… νοστιμεύουν τις μεταγραφές των ομάδων! Άσχετα εάν οι προπονητές και οι διοικούντες των συλλόγων δεν θέλουν να τις βλέπουν να κόβουν βόλτες στα ξενοδοχεία όπου αποσύρονται οι ομάδες, διότι αποπροσανατολίζουν (και ενίοτε… κουράζουν) τους ποδοσφαιριστές.
 
Έλα όμως που η απουσία της κυρίας Μπερμπάτοφ από την Θεσσαλονίκη, έδωσε… τροφή στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας για μια σειρά δημοσιευμάτων που προκάλεσαν τον έντονο εκνευρισμό του σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ. Τι ακριβώς συνέβη…;
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής βουλγαρικής ιστοσελίδας «blitz.bg» η μεταγραφή Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ έκανε πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους, εκτός από την γυναίκα του Βούλγαρου επιθετικού, Ελένα Στιλιάνοβα. Το επίμαχο ρεπορτάζ αναφέρει πως η σύζυγος του Μπερμπάτοφ ήλπιζε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι ο 34χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και όχι στην Ελλάδα. Το δημοσίευμα μάλιστα υποστηρίζει ότι η κυρία Μπερμπάτοφ είχε αποκαλέσει την συμπρωτεύουσα «χωριό» και δεν ήθελε να έρθει στη Θεσσαλονίκη.
 
Ο 34χρονος πάντως παίκτης έσπευσε να μεταφέρει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι όλα είναι μια χαρά στην Θεσσαλονίκη και πως πλέον θα πρέπει να συνηθίσουν και οι ίδιοι σε τέτοιου είδους… «κίτρινα» δημοσιεύματα.
 
Παρεμπιπτόντως, τις επόμενες ημέρες η Ελένα Στιλιάνοβα αναμένεται για μόνιμη εγκατάσταση στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της. Welcome...!
 
Πηγή: MARCA-SL
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.