Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 20:14

Γερμανική υπερπαραγωγή! - Τα έξι λεωφορεία που έκλεψαν την παράσταση στο Καραϊσκάκη

{modulepos inside1}
Η Μπάγερν Μονάχου δεν έσκασε… μύτη μόνη της στο Καραϊσκάκη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Κουβάλησε» μαζί  όχι μόνο τους οπαδούς της, αλλά και ολόκληρη τη… χρυσόσκονη που συνοδεύει το τεράστιο όνομά της και καταπλήσσει τα πλήθη.
 
Το υπερπολυτελές πούλμαν που στάθμευσε έξω από το ξενοδοχείο της γερμανικής ομάδας στη Λεωφόρου Συγγρού, κέντρισε το ενδιαφέρον και αποτέλεσε ένα είδος – έκτακτου - αξιοθέατου για τους περαστικούς, οι οποίοι έβαλαν… φωτιά στις φωτογραφικές μηχανές και τις κάμερες των κινητών τηλεφώνων.
 
Το εντυπωσιακό λεωφορείο με κουζίνα, WiFi, τραπεζάκια για χαρτιά και όλα τα κομφόρ που μεταφέρει τους σταρ της Μπάγερν λίγο έλειψε να προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στο δρόμο του ξενοδοχείου όπου είχαν στρατοπεδεύσει οι Βαυαροί.
 
Παρεμπιπτόντως στην επίσημη παρουσίαση του πούλμαν τον Αύγουστο του ΄14 είχε στηθεί ένα ολόκληρο σόου με τη συμμετοχή κόσμου και δημοσιογράφων, που θύμιζε (σε μικρογραφία) εκείνα του γνωστού «μάγου» Ντέιβιντ Κόπερφιλντ
 
Εκτός όμως από την Μπάγερν Μονάχου και ο γερμανικός σταθμός που μετέδωσε τηλεοπτικά το παιχνίδι είχε προετοιμάσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για το ταξίδι στην χώρα μας και την επίσκεψη στο φαληρικό γήπεδο.
 
Σημειωτέον πως οι Γερμανοί μετέδωσαν το παιχνίδι τους με δική τους παραγωγή, προκαλώντας σοκ και δέος στους θεατές της αναμέτρησης.
 
Τα έξι τεράστια γερμανικά λεωφορεία (!) που είχαν σταθμεύσει το ένα πίσω από το άλλο στο χωμάτινο πάρκινγκ στο Καραϊσκάκη, συνέθεσαν τα κομμάτια της γερμανικής παραγωγής.
 
Μάλιστα στο ένα εκ των έξι λεωφορείων υπήρχε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, όπου οι απεσταλμένοι Γερμανοί δημοσιογράφοι έκαναν live συνδέσεις με το Φάληρο και μετέδιδαν ότι κινείται εντός και εκτός γηπέδου.
 
Κι όλα αυτά αποτελούν δείγμα του τρόπου αντιμετώπισης της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα από τον γερμανικό σταθμό, ο οποίος έχει αναλάβει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Άλλωστε ότι το γερμανικό ποδόσφαιρο είναι έτη μπροστά από το δικό μας το γνωρίζαμε πολύ καλά και εσχάτως το εμπεδώσαμε.
 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.