Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015 23:32

Ο Γκερντ Μίλερ έχει Αλτσχάιμερ!

{modulepos inside1}
Σοκ έχει προκαλέσει στους φίλους του ποδοσφαίρου η αποκάλυψη πως ο Γκερντ Μίλερ, ένας από τους πιο δεινούς σκόρερ όλων των εποχών, πάσχει από Αλτσχάιμερ… Λίγες ημέρες προτού κλείσει 70 χρόνια ζωής (3 Νοεμβρίου), η οικογένειά του γνωστοποίησε πως ο παλαίμαχος άσος της Μπάγερν Μονάχου πάσχει από τη συγκεκριμένη ασθένεια, ζητώντας παράλληλα να μην υπάρξουν εκδηλώσεις για τα γενέθλια του θρύλου των Βαυαρών.
 
Όπως έγινε γνωστό, η κατάστασή του ήταν τέτοια ώστε τον περασμένο Φεβρουάριο χρειάστηκε να μεταφερθεί από το σπίτι του σε κλινική για να λάβει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Σύμφωνα με το θεράποντα ιατρό του, Χανς Φερστλ, χάρη στη συμπαράσταση της οικογένειας, αλλά και της Μπάγερν, η κατάστασή του μπορεί να είναι διαχειρίσιμη για μερικά χρόνια ακόμα…
 
«Ζητάμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του να υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός. Ήταν ένας υπέροχος παίκτης και ένας καλό φίλος. Θα έχει πάντα μια θέση στην οικογένειά της Μπάγερν. Η ομάδα θα στηρίζει πάντα τον Γκερντ Μίλερ και την οικογένειά του και θα βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί», δήλωσε από την πλευρά του ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε με αφορμή την γνωστοποίηση του γεγονότος από τη οικογένειά του.
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.