Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 20:30

Ο πρόεδρος διέταξε την ομηρία του διαιτητικού τρίο για 4 ώρες!

{modulepos inside1}

Όταν θεωρείς ότι σε έχει αδικήσει η διαιτησία, βγαίνεις στις κάμερες και τα χώνεις στον διαιτητή, ρίχνεις κανά… γαλλικό, βγάζεις καμιά ανακοίνωση. Άντε κάνεις και κανά… τιτίβισμα! Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ όμως το… τερμάτισε! Κράτησε όμηρο τον διαιτητή και τους βοηθούς του για περίπου τέσσερις ώρες! Μετά την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Γκαζιάντεπσμπορ το βράδυ της Τετάρτης, ο πρόεδρος Ιμπραχίμ Χατζιοσμάνογλου τηλεφώνησε από την Κωνσταντινούπολη και διέταξε τους ανθρώπους της ομάδας του να μην επιτρέψουν στο διαιτητικό τρίο να αποχωρήσει από το γήπεδο μέχρι να έρθει ο ίδιος! Γιατί; Επειδή δεν υπέδειξε πέναλτι υπέρ της ομάδας του στις καθυστερήσεις του αγώνα. Όταν ο Καγκατάι Σαχάν και οι βοηθοί του θέλησαν να βγουν από το καμαράκι των διαιτητών για να αποχωρήσουν, οι άνθρωποι της ομάδας τους ενημέρωσαν ότι απαγορεύεται η έξοδός τους από το «Αβνί Ακέρ» έως ότου έρθει στο γήπεδο ο πρόεδρος. Όσο περνούσαν οι ώρες, το πλήθος δεν διαλυόταν έξω από το γήπεδο και είχαν συγκεντρωθεί περίπου 500 άτομα, βρίζοντας τον διαιτητή και την τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία! Παρά τα συνεχή τηλεφωνήματα των υπευθύνων προς τον ιδιόρρυθμο πρόεδρο, το διαιτητικό τρίο παρέμενε… φυλακισμένο στο γήπεδο. Τελικά, κατά τις 4 τα ξημερώματα και έπειτα από τηλεφώνημα του ίδιου του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν(!), ο Χατζιοσμάνογλου έδωσε εντολή στους υπαλλήλους της ομάδας να απελευθερωθούν, συνοδεία φυσικά ισχυρής αστυνομικής δύναμης που είχε καταστρώσει πλάνο… διαφυγής!

«Αν πεθάνουμε, θα πεθάνουμε σαν άντρες, δεν θα ζήσουμε σαν γυναίκες. Κανείς δεν μπορεί να μας αναγκάσει να ζήσουμε σαν γυναίκες», ήταν τα λόγια του προέδρου, ο οποίος όταν έφτασε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Τραπεζούντα, έτυχε υποδοχής…ήρωα από οπαδούς της ομάδας. «Αυτό δεν είναι προσωπική υπόθεση, αλλά πρόκειται για την Τραμπζονσπόρ. Κανείς δεν μπορεί να κάνει κόλπα με αυτή την πόλη. Δεν θα το επιτρέψουμε. Νομίζω ότι μερικά άτομα υποτιμούν την πόλη με πληθυσμό ένα εκατομμύριο. Από πού παίρνουν κουράγιο; Έχουν έρθει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στην πόλη και έχουν καταστρέψει την ομάδα. Άφησα πίσω την άρρωστη γυναίκα μου και ήρθα στην Τραπεζούντα. Οκόσμοςπρέπειναξέρεικάτιγιατηνπόλη. Αυτοί που έρχονται εδώ για να μας καταστρέψουν ή να σταματήσουν την Τραμπζονσπόρ με κόλπα δεν θα μπορούν να φεύγουν με ησυχία. Δεν θα επιστρέφουν σπίτι τους με χαμόγελο στο πρόσωπό του. Απόψε ήταν ορόσημο για τον σύλλογο και το τουρκικό ποδόσφαιρο. Δεν με νοιάζει αν θα φυλακιστώ ή θα τιμωρηθώ από την ομοσπονδία», ήταν το… διάγγελμα του 49χρονου Τούρκου επιχειρηματία…

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.